DOLAR
34,16 -0,19%
EURO
38,03 0,27%
ALTIN
2.886,22 -0,41%
BITCOIN
2.164.597,94 -0,34%

Ziraat Bankası bunu da yaptı! Bu işlemi yapanın her alışverişi yüzde 10 bedava olacak

Ziraat Bankası tarafından 15 gün sürecek olan kampanyanın sonuna gelindi. Banka 3 gün içinde 1000 TL ödeme verecek

Yayın Tarihi: 28.05.2024 08:34
Güncelleme Tarihi: 28.05.2024 08:34

Ziraat Bankası bunu da yaptı! Bu işlemi yapanın her alışverişi yüzde 10 bedava olacak

Ay ay kampanya güncellemesi sunan Ziraat Bankası Mayıs kampanyalarının sonuna geliniyor. Son zamanlarda Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren geri iade kampanyaları oldukça dikkat çekiyor. Hayat koşuklarının alışveriş yapılması konusunu zora soktuğu şu günlerde ek olarak avantaj imkanı araştıran vatandaş, alışveriş yapacağı sektördeki kampanyaları takip ediyor. Ziraat Bankası'nın kartı Bankkart kullanımına özel olarak başlatılan kampanyalar dikkatleri üzerine topluyor. Bankkart kullanıcıları için yeni bir müjde verildi. Markalar ile yapılan anlaşmalar ay başlarından verile kampanya müjdelerine bir yenisini ekleyen Ziraat Bankası Imannoor mağazalarından veya imannoor.com'dan yapılacak alışverişlere özel olarak bin lira geri iade fırsatını açıklamış bulunuyor. 

15 Mayıs - 1 Haziran 2024 tarihleri arasında sadece 15 gün sürecek olan kampanyada katılım için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinde kampanya kaydı yapılması şartı bulunuyor. 

TL

ZİRAAT BANKASI MAYIS KAMPANYALARI

Ziraat Bankası tarafından Imannoor markası ile ortaklaşa başlatılan kampanya kapsamında 2500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL toplam 4 alışverişte 1000 TL bankart lira kazanma imkanı sağlanırken, bu alışverişlerin peşin ya da taksitli olarak yapılabileceği belirtildi. 15 Mayıs tarihinde başlayan kampanya detaylarında katılım şartı yer alırken, bankkart mobil uygulaması ya da bankkart resmi web sitesi üzerinden başvuru tamamlanması gerekiyor.

tll

ZİRAAT BANKASI IMANNOOR KAMPANYASI

15 gün sürecek olan kampanyadan en fazla 1000 lira geri iade yapılacağı belirtildi. Aynı gün içerisinde yapılacak olan işlemlerde sadece ilk alışverişin kampanyaya dahil olacağı belirtilirken kazanılan geri iadeler,  hesap kesim tarihine kadar kullanılabilecek ve bankkart anlaşmalı işyerlerinde harcanabilecek. 

Kampanyadan faydalanabilmek için bankkart mobil ya da bankkart.com.tr'ye giriş yapılması akabinde kampanyalar sekmesine yer alan Imannoor kampanyasının bulunması sonrasında hemen katıl butonuna tıklanması gerekmektedir. Akabinde alışverişin kampanya kaydı yapılan kart ile Imannoor mağazalarında ya da internet sitesi üzerinden tamamlanması gerektiğini mevcuttur. Düzenlenen kampanya kapsamında her alışverişin yüzde onu bedavaya gelecek iken toplamda 1000 TL geri iade fırsata sunulacaktır