DOLAR
34,07 -0,02%
EURO
38,05 -0,27%
ALTIN
2.822,18 -0,74%
BITCOIN
2.113.782,89 -2,94%

Ziraat Bankası 240 TL iadeye başladı! Banka kartı olanlara müjde!

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını duyurdu! Artan akaryakıt fiyatlarına inat harekete geçen kamu bankası, bu kapsamda fiyatları düşürecek yöntemi buldu. Akaryakıt alımlarına Bankkart lira iadesi yapacağını duyurarak tüm araç sahiplerini sevindirdi. İşte Ziraat Bankası'nın yeni akaryakıt kampanyası...

Yayın Tarihi: 24.07.2024 11:26
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 11:26

Ziraat Bankası 240 TL iadeye başladı! Banka kartı olanlara müjde!

Kamu bankası Ziraat Bankası’ndan hızla yükselen fiyatlara karşı alternatif bir çözüm geldi. Akaryakıt fiyatlarındaki büyük yükselişlerin ardından sürücüler alternatif bir çözüm arayışına girerken, Ziraat bankası yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanyada sürücülere akaryakıttaki yüksek fiyatlara önemli bir çözüm sunulacağı aktarıldı. 

Son dönemlerde hızla yükselen akaryakıt fiyatları, sürücüleri alternatif çözümler aramaya yönlendirdi. Bu noktada, bankaların sunduğu akaryakıt kampanyaları, bütçeleri rahatlatmak için önemli bir fırsat sundu. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası ise bu alanda öne çıktı. İşte kampanyanın detayları!

Ziraat Bankası’ndan büyük kampanya duyurusu

Ziraat Bankası, akaryakıt harcamaları için sunduğu avantajlı kampanyasını duyurdu. Bankkart sahiplerine özel bu kampanya, Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak ve sürücülere 240 TL değerinde Bankkart Lira kazandıracak. Kampanya, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt harcamalarını kapsayacak.

ziraat bankkart kampanya

Akaryakıt kampanyası şartları neler? 

Milyonlarca sürücünün dikkatle takip ettiği bu kampanya, artan akaryakıt fiyatlarının ardından büyük ilgi görüyor. Kampanyadan yararlanmak için Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında, Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri dört akaryakıt veya otogaz alışverişi yeterli olacak. Bu şekilde harcama yapan müşteriler, 240 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilecekler.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr’den veya bankanızda kayıtlı cep telefonunuzdan "PO" yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya dahil olabilirsiniz. Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Benzin, motorin ve LPG alımlarında geçerli olan bu kampanya, belirli şartlar ve sürelerle sınırlı olacak. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün içerisinde yapılan 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilere Bankkart Liralar, 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kimler kampanyadan yararlanabilir?

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler, kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle kampanyadan yararlanabilirler. Ancak, Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilirken, ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar da asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.