DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.123.702,63 0,65%

Zincir markette yeni dönem! Taksitle alışveriş dönemi resmen başladı

Hayat koşulları alım gücünün düşmesine mahal vermeye devam ediyor. Alım gücü düşen vatandaş, ihtiyaçlarını karşılamak adına zincir marketlere yönelirken, marketler tarafından bir çok kampanya düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 26.06.2024 12:28
Güncelleme Tarihi: 26.06.2024 12:28

Zincir markette yeni dönem! Taksitle alışveriş dönemi resmen başladı

Hayat koşulları alım gücünün düşmesine mahal vermeye devam ediyor. Alım gücü düşen vatandaş, ihtiyaçlarını karşılamak adına zincir marketlere yönelirken, marketler tarafından bir çok kampanya düzenleniyor. Bu kampanyalara ek olarak bankalar ile varılan anlaşmalar kapsamında da bir çok program başlatılıyor.

Son zamanların indirim devi olarak bilinen CarrefourSA kampanya kataloglarını açıklamaya devam ederken, bu kapsamda aynı ürünü daha ucuza alınmasını sağlıyor. CarrefourSA tarafından sağlanan diğer bir indirim de taksitli alışveriş kampanyası.

tll

Zincir marketler bankalar ile ortaklaşa çalışmaları ile de bir çok destek ön plana çıkartabiliyor. Son zamanların en çok kampanya üreten bankası olarak bilinen Akbank ile CArrefourSA iş birliği ile sunulan kampanya da müşteriye alışverişlerinde taksit imkanı sağlanıyor.

CarrefourSA mağazaları ve carrefoursa.com üzerinden belirlenen şartları taşıyarak 30 Haziran'a kadar alışveriş yapan müşteriye özel olarak 6 aya Varan taksit imkanı açıklandı. Firmanın belirlediği ürünler de geçerli olacak olan 6 taksit imkanında gıda dışı alışverişlerde geçerli olacağı ve yasal mevzuat çerçevesinde taksit imkanından faydalanabileceği belirtilmiş bulunuyor.

Sıkılaşma politikasının devam ettiği son aylarda yasal düzenlemeler kapsamında kredi kartları ile yapılacak olan alışverişlerde taksitlendirme sınırı getirilmiş iken bireysel kartlarda 12 ay ve ticari kartlarda ise 18 ay üst limit olarak belirlenmiş bulunuyor. Bu limitlerin ise belirli ürün gruplarında uygulanacağı da kanunlarda yer alıyor. CarrefourSA tarafından başlatılan taksit imkanlı kampanya, müşteri memnuniyetini arttırarak tercih edilebilirliği yükseltmeyi hedefliyor Akbank'ın bütün kredi kartları ile gerçekleştirilecek olan alışverişlerde geçerli olan kampanyada elektronik eşya alımlarında 4 ay, sağlık ürünü mobilya ve elektrikli eşya alımlarında 9 ay ve cep telefonu alımlarında 1 yıl olarak uygulamanın devreye alınacağı belirtilmiş bulunuyor