Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yorgunluğunuz şırıngayla anında çekilecek! Bunu yapsanız yeter

Günlük hayatın yorgunluğuyla baş etmek isteyenler için Prof. Dr. Canan Karatay'dan mucizevi bir önerinin geldiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 11.04.2024 21:29
Güncelleme Tarihi: 11.04.2024 21:29

Yorgunluğunuz şırıngayla anında çekilecek! Bunu yapsanız yeter

Günlük yaşamımızda stres, iş yükü ve zorlu şehir yaşamının etkisiyle sıklıkla yorgunluk ve halsizlik duygularıyla karşı karşıya kalırız. İç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bize yorgunlukla baş etmek için hayat kurtaran öneriler getiriyor. Bir kaşık zeytinyağının sağlık kaynağı olduğunu ve aynı zamanda da vücudu canlandırdığını söylüyor.

Günümüzde çoğumuzun karşılaştığı sorunlardan biri de bitmek bilmeyen yorgunluk hissidir. Sabahları yorgun uyanmak ve gün boyunca enerji eksikliği yaşamak birçok insanın ortak şikayetidir. Bunun pek çok nedeni olabilir ancak kronik yorgunluğu ortadan kaldırmak için doğal yöntemlere güvenmek önemlidir. Canan Karatay'ın önerileri oldukça basit ve oldukça da etkilidir..

Her gün bir kaşık kadar zeytinyağı içme

Her gün bir kaşık kadar zeytinyağı içmenin vücudu tazelediği, enerji verdiği ve kronik yorgunluğu da azalttığı söyleniyor.

Bilindiği üzere zeytinyağının sağlık üzerinde etkileri oldukça fazladır. Düzenli alındığında kalp-damar hastalıklarını önlemeye yardımcı olur, kötü kolesterolü düşürür, sindirimi destekler. Ayrıca cildi nemlendirir ve yaşlanmayı yavaşlatır.

Canan Karatay da zeytinyağı tüketimiyle ilgili u tavsiyelerde bulunuyor: "Her sabah kahvaltıdan önce bir kaşık kadar zeytinyağı içmek size mucizevi sonuçlar verecektir. Zeytinyağı diğer yağlara göre çok daha faydalıdır, vücut sağlığına katkı sağlar ve enerji sağlar."