DOLAR
34,18 0,05%
EURO
37,84 0,1%
ALTIN
2.926,59 0%
BITCOIN
2.077.819,95 0,06%

Yenilikçi Bir Komedi: "Dünya Varmış" Sinemaya Geliyor

"Dünya Varmış" filmi, komedi ve fantastik unsurları birleştirerek izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 18:05
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 18:43

Yenilikçi Bir Komedi: "Dünya Varmış" Sinemaya Geliyor

"Dünya Varmış" Filmi ile Fantastik Bir Geleceğe Yolculuk

22 Kasım'da vizyona girecek olan "Dünya Varmış" filmi, komedi unsurlarıyla kurgulanmış bir distopik geleceği sinema severlerle buluşturacak. Başrollerde yer alan Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt ve Melisa Şenolsun, filmin tanıtım toplantısında film hakkında bilgiler verdiler.

Filmin Teması ve Hikayesi

Filmin konusu, dünyanın sonunun geldiği ve seçilmiş insanların sığınmak için bir otele gittiği bir hikayeyi işliyor. Melisa Şenolsun, filmde bir avukat rolünü canlandırırken, çekimlerin Bodrum'da geçtiğini belirtti ve filmde derinlemesine ele alınan temaların, yeni bir dünyanın kurulması ile ilgili olduğunu vurguladı.

Engin Altan Düzyatan'ın Açıklamaları

Engin Altan Düzyatan, filmde ilk defa farklı bir tür denediklerini ifade ederek, "İçinde komedi öğeleri barındıran, ama dünyanın sonuyla başlayan çok farklı bir senaryo. Heyecan verici bir projeydi," dedi ve taksici karakterini canlandırdığını paylaştı. Ayrıca, Kovid-19 sonrası sinema sektörünün zorluklarına rağmen sinemanın bir kültür olduğunu ve her genç için önem taşıdığını belirtti.

Senarist Sarp Bozkurt'un Katkıları

Senaristlerden Sarp Bozkurt, senaryonun yazım süreci üzerine konuşarak, "Nasıl komik yapabiliriz?" düşüncesiyle başlayan projenin, geliştirildikten sonra yeni bir hale dönüştüğünü dile getirdi. Bu onun yazdığı ilk sinema filmi ve bu sürece dahil olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yönetmen Ali Adnan Özgür'ün Yorumları

Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, 6-7 yıl süren çalışmayla birlikte senaryoyu yeniden ele aldıklarını ve birlikte çalışmayı sevdiklerini aktardı. Ortaklaşa yaratılan karakterlerin ve hikayenin önemine dikkat çekti.

Film Hakkında Kısa Bilgiler

Filmin oyuncu kadrosunda Ece Sükan, Atilla Olgaç, Erkan Can gibi isimler de yer alıyor. Görsel efektler ve özel kostüm tasarımlarıyla desteklenen film, izleyicilere macera, dostluk ve aşk üçgeni içerisinde komik bir deneyim sunacak.

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla...

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla "Dünya Varmış" filmi 22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.