Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yapı Kredi yaz kampanyası bitiyor! Banka umutları yeşertti 6.000 TL ödüyor

Temmuz ayı boyunca, belirli harcama limitlerine ulaşan müşterilere 6.000 TL'ye kadar para iadesi fırsatı sunuyor. Bu fırsat, akaryakıt, teknoloji, eğitim gibi günlük harcamalarda büyük bir avantaj sağlıyor.

Yayın Tarihi: 19.07.2024 18:07
Güncelleme Tarihi: 19.07.2024 18:07

Yapı Kredi yaz kampanyası bitiyor! Banka umutları yeşertti 6.000 TL ödüyor

Hayat koşullarından mütevellit gerek çalışan gerekse de emeklinin maaşları ceplerde durmuyor. Yapılan alışverişlerde kemerler sıkılırken, vatandaş alışverişin bedavaya gelmesi ya da geri iade sunulması kapsamında kampanyaları yakından takip ediyor. Bankalar da müşteri memnuniyetini arttırmak ya da yeni müşteri kazanmak amacıyla çeşitli kampanyalarını sürdürmeye devam ederken, Herkesin paraya ihtiyacı olduğu bu zamanlarda, Yapı Kredi bankası müşterilerini sevindiren bir kampanya başlatmış bulunuyor. Temmuz ayı kampanyaları alışveriş yapacak olan birey tarafından öncesinde sıklıkla araştırılıyor. Temmuz ayı boyunca, belirli harcama limitlerine ulaşan müşterilere 6.000 TL'ye kadar para iadesi fırsatı sunuyor. Bu fırsat, akaryakıt, teknoloji, eğitim gibi günlük harcamalarda büyük bir avantaj sağlıyor.

tl

YAPI KREDİ 6.000 TL GERİ ÖDEME KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada kampanya kapsamında marka anlaşması sağlandığı belirtilirken, yaz tatili planı yapan müşterisine özel, şartları taşımaları kapsamında yeni avantajlar sunmuş bulunuyor. Kaya Call Center veya kayahotels.com üzerinden yapılacak olan tatil rezervasyonlarında 6 bin liraya kadar geri iade fırsatı sunan banka, 0 bin TL ve üzeri harcamalarda 4 bin TL, 100 bin TL ve üzeri harcamalarda ise tam 6 bin TL Worldpuan kazandırıyor. Bu puanlar, doğrudan puan iadesi olarak kullanılabiliyor.

Yapı Kredi bireysel kredi kartları, TLcard'lar ve sanal kartların geçerl olduğu kampanyada Albaraka, Anadolubank, Vakıfbank Worldcard'lar, eko kartlar, ön ödemeli kartlar ve ticari kartlarla yapılan harcamalar geçerli olamıyor. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyada hak sahibi olunan puanlar, 7 Eylül’e kadar harcama zorunluluğu bulunmakta iken bu tarih akabinde kullanılmayan puanlar geri alınıyor.