DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,11 -0,12%
ALTIN
2.862,23 -1,26%
BITCOIN
2.162.736,01 -0,53%

Yana yakıla nakit para arayan Akbank'a koşacak! Tek kuruş faiz almadan verecek

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Banka, faizsiz kredi imkanıyla müşterilerine finansal destek sağlayacak. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 21.04.2024 19:29
Güncelleme Tarihi: 21.04.2024 19:29

Yana yakıla nakit para arayan Akbank'a koşacak! Tek kuruş faiz almadan verecek

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, mobil cihazlardan kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler 4-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden Axess veya Wings asıl kart başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan ve Akbank bireysel kredi kartı sahibi olmayanlar için 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli avans imkanından yararlanabilecek.

AKBANK'TAN MÜJDELİ HABER

akbank para

Kampanya kapsamında müşteriler, başvurularının onaylanmasının ardından 15 Mayıs 2024 tarihine kadar maksimum 10.000 TL tutarında ve 3 ay vade seçenekleriyle %0 faizli taksitli avans kullanabilecekler. Ancak kampanyadan sadece Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşteriler faydalanabilecek.

Öte yandan, 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık bir Axess, Wings veya Free kartı olmayan ve ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapacak Akbank müşterileri kampanyadan yararlanabilecekler. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için sıfır faizli taksitli avans kampanya tanımlamaları, başvurunun onaylanmasının üzerinden 2 iş günü sonra kullanılabilir hale gelecek.

Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında yapılan 10.000 TL'ye kadar ve 3 ay vadedeki taksitli avans işlemlerinde %0 aylık faiz oranı uygulanacak. Ancak belirtilen tutar ve vade dışındaki taksitli avans taleplerinde %4,42 faiz oranı geçerli olacak.

Taksitli avans işlemlerinde ücret alınmayacak olup, her Akbank kredi kartı sahibi kampanya süresi boyunca taksitli avans limitleri çerçevesinde yalnızca bir kez sıfır faizli taksitli avans kullanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kredi kartlarının kullanıma hazır ve şifreli olması gerekmekte olup, kart şifresi henüz belirlenmemiş veya kuryede olan müşteriler Akbank Mobil'den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilecekler.

Axess ve Wings bireysel kredi kartı sahipleri bir yıl boyunca kart ücreti ödemeyecekler. Ancak Free, ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değil.