Bist 100
10.543,98 0%
DOLAR
32,88 0,21%
EURO
35,27 0,45%
ALTIN
2.423,58 0,44%

Yalı Çapkını Nevra'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram halleriyle mest etti

Yalı Çapkını dizisinde Nevra karakterine hayat veren Betül Aktel, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Betül Aktel, oyunculuk kariyerinin yanı sıra seslendirme sanatçısı ve yazar olarak da tanınıyor. Betül Aktel’in hayatı, eğitimi, rol aldığı projeler haberimizde…

Yayın Tarihi: 05.01.2024 18:41
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 18:41

Yalı Çapkını Nevra'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram halleriyle mest etti

Yalı Çapkını Nevra Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yalı Çapkını dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi görüyor. Dizinin konusu; Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir. Dizide, Ferit ile ilişkili olan Nevra karakterine Betül Aktel can veriyor. Betül Aktel, dizideki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

yalı çapkını

Yalı Çapkını’nda Nevra Sürprizi

Yalı Çapkını dizisinde Nevra karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Betül Aktel, dizinin 53. bölümünde sahne alacak. Nevra’nın Ferit ile ilgili bir sırrı olduğu iddia ediliyor.

Betül Aktel Kimdir?

Betül Aktel, ID İletişim’in oyuncularından biridir. Aktel, oyunculuk kariyerine ATV’de yayınlanan “Safir” dizisi ile başlamıştır.

Betül Aktel Ne Mezunu?

yalı çapkını

Betül Aktel’in eğitimi hakkında bir bilgi yoktur.

Betül Aktel’in Instagram hesabı nedir?

Betül Aktel’in Instagram hesabının kullanıcı adı @betulaktel’dir. Betül Aktel, Instagram’da yaklaşık 10 bin takipçisi olan bir sosyal medya fenomenidir. Betül Aktel, Instagram’da hem oyunculuk kariyeri hem de günlük hayatı ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

yalı çapkını