Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,67 -0,29%
EURO
35,11 0,01%
ALTIN
2.433,96 -0,17%

WhatsApp beklenen 2 yeni özelliği beta sürümüne getirdi!

Milyarların kullandığı WhatsApp uygulaması, topluluklara özel geliştirdiği bazı özellikleri tüm kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 28.06.2024 15:43
Güncelleme Tarihi: 28.06.2024 15:43

WhatsApp beklenen 2 yeni özelliği beta sürümüne getirdi!

Topluluklar için geliştirdiği etkinlik özelliğini tüm kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca uygulama üzerinden doğrudan numara çevirme özelliği de kullanıma alınıyor. Bu iki yenilik ise WhatsApp’ın günlük iletişimde daha hızlı ve pratik bir şekilde kullanım imkanı sunarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. 

WhatsApp’a doğrudan arama özelliği geliyor! 

Numara çevirme özelliğini tüm kullanıcılarına sunmaya hazırlanan WhatsApp, bu sayede kayıtlı olmayan kişileri de aramayı kolaylaştırıyor. Şu anda Android beta sürümünde bazı kullanıcılarda test edilmeye başlayan özellikte kullanıcıların rehber kullanımına da gerek kalmıyor. Acil durumlarda hızla birine ulaşılması gereken durumlarda bu özellik, büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca sık sık telefon görüşmesi yapanların işlerini de kolaylaştırıyor olacak. Şimdilik beta sürümünde olan bu özellik yakında tüm kullanıcılara sunulacak. 

Artık herkes etkinlik düzenleyebilecek 

WhatsApp’ın toplulukları baz alarak geliştirdiği etkinlik özelliği, tüm kullanıcılara sunulacak. Özellik sayesinde WhatsApp üzerinden etkinlik oluşturmak, katılmak ve yönetmek bir hayli kolaylaşacak. Arkadaş ya da iş arkadaşlarınızla plan yaparken tüm detayları kolaylaştıracak olan bu özellik ise yine takında tüm kullanıcılara açılacak. Şimdilik beta sürümünde görülen özellik, yakında diğer kullanıcılarla da buluşacak.