DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.147.101,76 0,46%

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Yeni Rekorlara Hazırlanıyor

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için rekorlar peşinde koşuyor. Başarılarının sürdürülebilirliğine vurgu yapıldı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 11:07
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 11:07

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Yeni Rekorlara Hazırlanıyor

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'ndan Yeni Hedefler

VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, kadın voleybol takımının yeni rekorlar için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

"Başarılarımızı Süreklileştireceğiz"

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ni en çok kazanan takım unvanı ile üçüncü kez Guinness Dünya Rekorları'na girmeyi başaran takımın hedefleri üzerine konuşan Üstünsalih, "Bu başarı bizim için yeterli mi? Başarıların sürdürülebilir olması için hocamızın liderliğinde gerekli transferleri gerçekleştireceğiz ve yeni rekorlar için çabalayacağız. Bu, VakıfBank'ın doğasında var. Sürekli yenilikler peşindeyiz. İnşallah yeni sezonda da bunu başaracağız," dedi.

“En İyisi Olmak İçin Mücadele Ediyoruz”

İlk günkü heyecanı kaybetmediklerini belirten Üstünsalih, "Hep işimizin en iyisi olmaya çalıştık ve bu gayretimiz devam ediyor. VakıfBank, şu anda Türkiye'nin ikinci büyük bankası olmasıyla birlikte, dünya genelinde üçüncü kez rekor kırmamız ve sayısız şampiyonluğumuz, bu anlayışın bir sonucudur. Kulüp olarak kadın voleyboluna her düzeyde destek vermeye devam ediyoruz," şeklinde konuştu.

Yeni Sezon Hazırlıkları ve Olimpiyat Hedefleri

Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Başkan Üstünsalih, "Milli takımlara en fazla oyuncu gönderen kulübüz. Geçtiğimiz yıl olimpiyatlarda yer alan oyuncularımızdan bazılarının sakatlık problemi yaşadı ama iyileşiyorlar. Başantrenörümüz Giovanni Guidetti'nin yeni oyuncuların takıma adaptasyonunu sağlamasının ardından sezona güçlü bir VakıfBank ile başlayacağız," dedi.

"Bir Sonraki Olimpiyat Şampiyonluğuna İnanıyorum"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın A Milli Kadın Voleybol Takımı için bir talihsizlik yaşandığını belirten Üstünsalih, "Maçlara tek tek baktım. Oyuncularımız çok özveriliydi, ama şans yanımızda değildi. Dördüncülük, yine de önemli bir başarı. VakıfBank, dünya şampiyonu bir kulüp. Türkiye'de dünya şampiyonu olan başka takımlar da var. Bu takımlardan oluşan bir milli takımın olimpiyatlarda şampiyon olmaması mümkün değil. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bir sonraki olimpiyatta şampiyon olacağına hartından inanıyorum," dedi.