Türkiye'de pek bilinmiyor ama elmas kadar değerli! Vücuda format atıyor, tüm ağrıyı sızıyı dindiriyor

Sağlıklı vücut için doğru beslenme çok önemlidir. Kış aylarında sıklıkla içilen bitki çaylarından bazıları, içeriğinin yüksek olması nedeniyle eczanelerin vazgeçilmezidir. Buna Japonlar için vazgeçilmez olan karabuğday çayı da dahildir. Karabuğdayın kabuğu çıkarılmış tohumları olan karabuğday ununun kavrulmasıyla yapılan bir çaydır. Karabuğday çayının düzenli tüketimi vücudu çeşitli hastalıklardan koruyabilir.

Karabuğday çayı veya Japonca'da 'soba-cha' şeklinde bilinen karabuğday çayı, arabuğdayın kabuğu çıkarılmış tohumları olan karabuğday ununun kavrulmasıyla yapılan çay türüdür. Adına ağmen karabuğdayın buğdayla alakası yoktur ve gluten içermediğinden gluten intoleransı olan kişiler için uygundur. Karabuğday taneye benzeyen bir tohumdur.…
Sonraki Haber