DOLAR
34,03 0,12%
EURO
37,87 -0,13%
ALTIN
2.815,17 -0,02%
BITCOIN
2.048.008,87 -0,16%

Türk Telekom Ventures, Yapay Zeka Girişimlerine Destek Sağlıyor

Türk Telekom Ventures, yapay zeka teknolojilerine odaklanan girişimlere yatırım yaparak küresel pazarlara açılmalarını sağlıyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 12:14
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 12:24

Türk Telekom Ventures, Yapay Zeka Girişimlerine Destek Sağlıyor

T Türk Telekom Ventures'ın Yapay Zeka Destekli Vizyonu

Türk Telekom Ventures, geleceği şekillendirecek yapay zeka teknolojilerine odaklanan girişimleri destekleyerek, uluslararası arenada söz sahibi olmalarına yardımcı oluyor.

Girişimlere Yatırım ve Destek Süreçleri

Türk Telekom, 10 yılı aşkın süredir yürüttüğü PİLOT hızlandırma programı ile yenilikçi girişimlerin büyümelerine katkıda bulunuyor. T Türk Telekom Ventures ve TT Ventures GSYF, yapay zeka alanında önemli yatırım kararları alırken, Mistikist, T4 People Analytics, Segmentify ve Mindsite gibi girişimlerle iş birlikleri yapıyor.

Öne Çıkan Girişimler

Mistikist, görsel ve işitsel uyaranlar kullanarak stres ve anksiyeteyi azaltan yapay zeka destekli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, T4 People Analytics, veri analizleri ile iş gücünün dinamiklerini anlamlandırarak şirketlerin net stratejiler geliştirmesine yardımcı oluyor.

Segmentify, e-ticarette müşteri etkileşimlerini geliştirmek için bulut tabanlı yazılım çözümleri sunarken, Mindsite, gerçek zamanlı verilerle pazar içgörüleri sağlıyor. Bu girişimler, Türk Telekom Ventures'ın global pazarda büyümesini destekliyor.

Yatırım Stratejileri ve Vizyon

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, Türkiye'nin teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olma hedefi doğrultusunda yenilikçi teknolojileri desteklemeye devam ettiklerini belirtti. Özhan, girişimlerin global pazarda yatırım süreçlerini desteklemek amacıyla mevcut desteklerini artıracaklarını ifade etti.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, açıklamalarda bulundu.