Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Türk Telekom'un Yeni Dönem 'START Stajım' Programı Başladı

Türk Telekom, genç yeteneklere kariyer fırsatları sunan 'START Stajım' programının yeni dönemini başlattı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:14
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:36

Türk Telekom'un Yeni Dönem 'START Stajım' Programı Başladı

Türk Telekom'un 2023 Yılı 'START Stajım' Programı

Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak için harekete geçen Türk Telekom, yeni dönem 'START Stajım' programının başlangıcını duyurdu. Şirketin CEO'su Ümit Önal, programın genç yeteneklere kariyer fırsatları sunma amacını vurgulayarak, "Türk Telekom olarak, Türkiye’nin dijital geleceğini yarınlarımızın teminatı gençlerle birlikte inşa ediyoruz" dedi.

Genç Yeteneklere Destek

2015 yılından beri gençler için staj ve iş imkânı sağlayan program, bu yıl 'Yeteneklerinle Geleceğe START Ver' sloganı ile katılımcılarını bekliyor. Katılımcılar, dört hafta süresince profesyonellerden alacakları eğitimlerle yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Programın Faydaları

Etkinlikte gençlerle bir araya gelen Ümit Önal, programın katılımcılarının Türk Telekom’un çeşitli departmanlarında görev alacaklarını ve kariyerlerine yön verebileceklerini belirtti. Önal, gençlerin öğrenme ve gelişim fırsatlarını değerlendirerek iş dünyasına erken adım atmalarının önemine dikkat çekti.

Dijital Geleceği Gençlerle İnşa Etme Vurgusu

Önal, "Geleceğe yönelik yaptığımız yatırımların odağında ülkemizin değeri gençler bulunuyor. Her geçen gün sunduğumuz staj ve kariyer fırsatlarıyla ülkemizin teknoloji alanındaki rekabet gücünü pekiştiriyoruz" diyerek gençlerin desteklenmesinin önemini vurguladı. Türk Telekom, gençlerin potansiyelinden yararlanmak ve onları kariyer yolculuğunda desteklemek için çalışmalarını sürdürecek.

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi...

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi başladı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da katıldı.