DOLAR
34,26 0,08%
EURO
37,4 0,1%
ALTIN
2.917,91 0,02%
BITCOIN
2.263.744,3 -0,19%

Türk Takımlarının Avrupa Kupalarındaki Rövanş Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in rövanş maçlarını yönetecek hakemler belirlendi.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 10:36
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 10:36

Türk Takımlarının Avrupa Kupalarındaki Rövanş Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Önemli Rövanş Maçları ve Hakem Atamaları

Türk futbol takımlarının Avrupa kupasındaki mücadelesi sürerken, rövanş maçlarını yönetecek hakemlerin isimleri belli oldu.

Fenerbahçe - Lugano Maçı Hakemi

Fenerbahçe, 30 Temmuz Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında İsviçre'nin Lugano takımını ağırlayacak. Bu kritik karşılaşmanın hakemi İngiltere'den Robert Jones olarak belirlendi. Jones'un yardımcı hakemleri Neil Davies ve Wade Smith, dördüncü hakem ise Sam Barrott olacak.

Trabzonspor - Ruzomberok Maçı Detayları

Trabzonspor'un 1 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile oynayacağı maçı Nenad Minakovic yönetirken, yardımcıları Nikola Borovic ve Bosko Bozovic olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milan Mitic olarak görev yapacak.

RAMS Başakşehir - La Fiorita Maçı

RAMS Başakşehir, 1 Ağustos Perşembe günü UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında San Marino'nun La Fiorita takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli mücadelede hakemlik görevini İsveç'ten Granit Maqedonci üstlenecek. Maqedonci'nin yardımcıları Robin Wilde ve Niklas Nyberg, dördüncü hakem ise Victor Wolf olacak.

Bu maçlarda Türk takımlarının başarılı sonuçlar alması bekleniyor.