DOLAR
34,12 -0,13%
EURO
38,16 -0,03%
ALTIN
2.914,53 0,06%
BITCOIN
2.189.956,51 0,04%

Türk Hava Yolları, Pegasus, SunExpress.. Tüm uçak biletleri 1.000 TL düşecek

Bayram tatilinin gelmesine az bir vakit kala vatandaş, seyahat planları yapmaya başladı. Artan zamlar karşısında ağzı açık kalan bireye özel olarak sunulan kampanya da banka 1000 TL iade edeceğini belirtti.

Yayın Tarihi: 29.05.2024 18:18
Güncelleme Tarihi: 29.05.2024 18:18

Türk Hava Yolları, Pegasus, SunExpress.. Tüm uçak biletleri 1.000 TL düşecek

Artan yakıt fiyatları ulaşım sektörünü de vurmaya devam ediyor. Hal bu iken artan zamlar, seyahat konusunda gerilemeye yol açıyor. Özellikle de uçak bileti fiyatlarına kallavi derecede yapılan artış vatandaşın cebini yorarken, gerek hava yolu şirketleri gerekse de bankalar bu konu ile alakalı olarak harekete geçmeye başlamış bulunuyor. Yapı Kredi'nin yeni kampanyası kapsamında uçak biletlerinde 1000 TL indirim fırsatının sunulacağı duyuruldu. Özellikle de Kurban Bayramı ve yaz tatilinin gelmesine sayılı günler kala sunulan bu fırsat, seyahat planı yapan vatandaşa büyük destek sağlayacağa benziyor.

Bayram tatilinin gelmesine az bir vakit kala vatandaş, seyahat planları yapmaya başladı. Artan zamlar karşısında ağzı açık kalan bireye özel olarak sunulan kampanya da banka 1000 TL iade edeceğini belirtti.Gerek memleket ziyareti yapacaklar, gerek iş ya da tatil amaçlı farklı destinasyon ziyareti sağlayacaklar, uçak ve otobüs bileti fiyatı araştırmasına başlamış iken sağlanan bu kampanya ile uçuş avantajı sağlanacak.

TL

YAPI KREDİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI

Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya kapsamında, uçak biletlerinde 1000 TL'lik bir indirim uygulaması sağlanacak. 1000 TL indirimli uçak bileti kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaş i.in son çağrı yapılırken, netleşen başvuru şartları da yakında takip ediliyor. YapıM Kredi resmi web sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre Mobil uygulama üzerinde kredi kartı başvurusu yapan bireyin faydalanacağı kampanyada kredi kartı başvurusu yaparak 24 saat içinde Yapı Kredi Kredi Kartı ile uçak bileti alan müşterilere harcamalarının 1000 TL'si geri ödenecek.

Bu indirim yurt içi ya da yurt dışı alışveriş imkanlarında kullanılabilecek. Ve bahsi geçen indirim World kredi kartı ile yapılan harcamaları kapsayacak.

Sadece Yapı Kredi Bankası yeni müşterileri kapsayan kampanya da mobil üzerinden müşteri olunması ve akabinde de YKUCAK1000 kodunun ilgili alana girilmesi gerekmektedir. Sonra kalan tek işlem ise kredi kartı başvurusu yapmak olarak açıklanırken, kampanyanın Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları ve SunExpress firmalarında geçerli olacağı da belirtilmiştir.

1 Mayıs tarihinde başlayan kampanyanın 31 Mayıs tarihinde sona ereceği belirtilirken, Yapı Kredi'ye ilk defa müşteri olanlar indirimden faydalanabilecek. Seyahat severler için büyük bir avantaj sağlayan bu fırsat, uçak biletinin 1000 TL daha ucuza alınmasını sağlayacak.