DOLAR
34,26 -0,06%
EURO
37,6 0,08%
ALTIN
2.925,53 -0,2%
BITCOIN
2.162.349,64 -0,85%

TÜMOSAN Konyaspor - İkas Eyüpspor Maç Sonrası Değerlendirmeleri

Kerem Yavaş ve Fatih Serkan Albayrak, maç sonrası görüşlerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 16:38
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 16:38

TÜMOSAN Konyaspor - İkas Eyüpspor Maç Sonrası Değerlendirmeleri

TÜMOSAN Konyaspor - İkas Eyüpspor Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, İkas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları değerlendirmelerde bulundu.

Kerem Yavaş'tan Maç Sonrası Açıklamalar

İkas Eyüpspor'un teknik sorumlusKerem Yavaş, takımının maç performansından memnun olduklarını dile getirdi. Yavaş, “Maçın kontrolünü elinde tutan bir Eyüpspor vardı, ancak golü yedikten sonra sorun yaşadık.” şeklinde konuştu.

Yavaş, maçı kazanmak için geldiklerini ve golü yedikleri dakikaya kadar durumu iyi yönettiklerini belirtti. “Ciddi bir pozisyon vermeden sürdüğümüz oyunun son dakikalarında faul vermek zorunda kaldık ve bu hatayı rakip iyi değerlendirdi.” dedi. İyi çalışmalara devam edeceklerini ve milli maç arasından sonra daha iyi döneceklerini ifade etti.

Fatih Serkan Albayrak'ın Yorumu

TÜMOSAN Konyaspor'un teknik sorumlusFatih Serkan Albayrak, rakip takımı haftasonu boyunca iyi analiz ettiklerini belirtti. “Galip gelme planları yaptık ve oyuncu analizlerine yoğunlaştık,” diye ekledi. İlk yarıda pozisyonlar bulsalar da rakibi durdurmakta zorlandıklarını ifade etti.

İkinci yarıda yenik durumuna düşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve oyuncularının büyük bir çaba sarf ettiğini söyleyen Albayrak, “Oyuncuların ortaya koyduğu emek üst seviye bir performans gösterdi” diyerek takımı tebrik etti.