DOLAR
34,23 -0,14%
EURO
37,58 -0,3%
ALTIN
2.917,61 0,07%
BITCOIN
2.139.605,15 0,12%

Tüm emekliye Halk Kart müjdesi! Pazar, kasap, doğalgaz ödemelerinde kullanılacak

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Öze tarafından yapılan açıklamada emekliye özel olarak Halk Kart uygulamasının devreye alınacağı belirtilirken, belediye hizmetlerinin ve desteklerin tek bir çatı altında toplanacağı müjdesi verildi.

Yayın Tarihi: 05.07.2024 16:00
Güncelleme Tarihi: 05.07.2024 16:00

Tüm emekliye Halk Kart müjdesi! Pazar, kasap, doğalgaz ödemelerinde kullanılacak

Emekli maaşlarına yüzde 24- 25 civarında zam yapıldı. Enflasyona göre bu oranda zam alacak emekli, kendisine sunulan ek fırsatları yakından takip ediyor. Hükümet tarafından emeklinin hayatını kolaylaştıracak destekler açıklanmaya devam ederken, belediyeler de bu konuda öncülük edecek adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Öze tarafından yapılan açıklamada emekliye özel olarak Halk Kart uygulamasının devreye alınacağı belirtilirken, belediye hizmetlerinin ve desteklerin tek bir çatı altında toplanacağı müjdesi verildi. Yapılan açıklamada tek bir uygulamada toplanacak olan bu desteklerin Halk Kart olarak hayat geçirileceği vurgulandı.

tll

EMEKLİYE YENİ DESTEK

Yapılan açıklama kapsamında emeklinin mutfak alışverişleri, faturaları gibi temel ihtiyaçlara yönelik destek programı için çalışmaların başlayacağı belirtilirken, belediye tesislerindeki alışveriş indirimlerinin de bu karta entegre edileceği ifade edildi. Emekli bu yeni uygulama sayesinde bir kart ile tüm avantajlardan faydalanabilecek.

tll

EMEKLİYE HALKKART DESTEĞİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa ulaşım hizmeti programının açılışında mikrofonu eline aldı. Egemenlik ve hakimiyet konusunda vurgu yapan Özel, emekliye sağlanacak olan avantajlardan bahsetti. Özel açıklamasında ‘Birçok CHP’li belediye tarafından sağlanan desteklerin halk kart adı altında sağlanacağı ve bütün emeklilere dağıtılacağını belirtti.

Emekli Halk Kart uygulaması ile birlikte belediyelerin sundukları hizmetlerden faydalanmak oldukça kolaylaşacak. Bu sayede emeklinin ayağına kadar gelecek olan hizmet ile yaşam koşulları daha da basitsenmiş olacak.