DOLAR
34,13 -0,13%
EURO
38,21 -0,06%
ALTIN
2.917,98 -0,04%
BITCOIN
2.191.068,96 0,01%

Trendyol Süper Lig'in Yenilenen Logosu ve Sloganı

Trendyol Süper Lig, yeni logo ve sloganı ile 2024-2025 sezonuna merhaba diyor.

Yayın Tarihi: 31.07.2024 18:48
Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 18:48

Trendyol Süper Lig'in Yenilenen Logosu ve Sloganı

Trendyol Süper Lig'in Yeni Logosu Tanıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olacak yeni logosunu duyurdu. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni logo, yeni kupa ve motto ile taraftarların karşısına çıkacağı belirtildi.

Yeni Logo ile Futbolun Ruhu Yeniden Yansıtılacak

Açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in yeni logosu, futbolun zaferini ve taraftarların gönülden oynanan futbol sevgisini simgeliyor" ifadeleri yer aldı. Bunun yanı sıra logonun tasarımında, kolları açarak sevinci paylaşan üst bölüm ile son dakikaya kadar mücadeleyi temsil eden alt bölümün önemli bir anlam taşıdığına dikkat çekildi.

Birlik Beraberlik ve Fair Play Vurgusu

Yeni logonun, Trendyol Süper Lig takımları, taraftarlar ve paydaşlar arasında ortak değerler altında birleşmesini teşvik etmesi bekleniyor. Açıklamada, bu logo sayesinde fair play düşüncesiyle bu güzel oyunun daha da güzelleşmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Tasarımdaki Detaylar ve Yenilikler

Süper Lig'de yer alan kulüplerle işbirliği yapılarak tasarlanan yeni logo, UEFA'nın ve Avrupa'nın önde gelen liglerinin de incelendiği bir süreçle hazırlandı. Bu bağlamda, lig sonundaki şampiyonun kazanacağı kupada da değişiklik yapılması öngörülüyor. Yeni tasarımın en dikkat çekici yönü ise, sezon boyunca mücadele eden tüm takımların isimlerinin kupaya işleniyor olmasıdır.

Yeni Slogan: 'Futbol Aşkına'

Açıklamada, Trendyol Süper Lig'in yeni sloganının 'Futbol Aşkına' olarak belirlendiği aktarıldı. Bu motto ile futbol sevgisinin daha da artırılması hedefleniyor.