DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.242.339,96 0%

Traktör Hırsızlığı Şüphelisi Kırıkkale'de Tutuklandı

Aydın'dan çalıntı traktörle Kırıkkale'de yakalanan zanlı, jandarmanın titiz çalışması sonucu tutuklandı.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 12:41
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 12:46

Traktör Hırsızlığı Şüphelisi Kırıkkale'de Tutuklandı

Traktör Hırsızı Yakalandı

Aydın ilinden çalınan ve çekiciye yüklenen bir traktör, Kırıkkale'de jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli, yapılan işlemlerin ardından tutuklandı.

Olayın Gelişimi

Kırıkkale Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, Yahşihan ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırıkkale-Ankara karayolu üzerindeki uygulama noktasında bir çekiciyi durdurdu. Çekicinin üzerinde plakası olmayan bir traktör bulundu.

Şüphelinin İfadesi

Jandarma ekipleri, traktörün motor ve şase numarasını kontrol ederek, aracın sahibine ulaştı. Araç sahibi, traktörünün çalınmadığını fakat jandarmanın ısrarı üzerine bıraktığı yerden kaybolduğunu ifade etti.

Çekicideki U.A., jandarmaya verdiği ifadesinde traktörü Aydın'dan çaldığını kabul etti. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, hakimin kararıyla tutuklandı.

Traktör Sahibine Teslim Edildi

Çalınan traktör, Kırıkkale'ye çağrılan sahibine teslim edildi. Bu olay, jandarma ekiplerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Aydın'dan çalıp çekiciye yüklediği traktörle Kırıkkale'de yakalanan zanlı, tutuklandı. Traktör...

Aydın'dan çalıp çekiciye yüklediği traktörle Kırıkkale'de yakalanan zanlı, tutuklandı. Traktör, Kırıkkale'ye çağrılan sahibine teslim edildi.