DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.154.291,98 0,13%

Trabzonspor'un Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy'un Anma Töreni

Ali Osman Ulusoy, Trabzonspor'un kurucu başkanı olarak mezarı başında anıldı. Törene aile ve kulüp yöneticileri katıldı.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 19:33
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 19:42

Trabzonspor'un Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy'un Anma Töreni

Ali Osman Ulusoy Mezarı Başında Anıldı

Trabzonspor'un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında düzenlenen anma töreni ile yad edildi. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, anma etkinliği, Trabzon ilinin Of ilçesindeki İrfanlı Mahallesi'nde bulunan kabrinin başında gerçekleştirildi.

Törene Katılım Yoğundu

Bu anlamlı törende kulüp yönetimi adına Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir gibi yöneticilerin yanı sıra Mahmut Ören başkanlığındaki Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ve Ulusoy'un ailesi de hazır bulundu. Anma etkinliğinde merhum başkanın kardeşi Sefer Ulusoy ve kızı Hülya Ulusoy da yer aldılar.

Dua ve Kur’an Tilaveti

Anma sırasında Derviş Köz ve Mahmut Ören, Hülya Ulusoy’a çiçek takdim etti. Ayrıca, merhum Ali Osman Ulusoy'un ruhu için evinde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Törende, Ulusoy’un başarıları hatırlanırken, Trabzonspor camiasındaki önemi bir kez daha vurgulandı.

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı...

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, anma törenine yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ile Ali Osman Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy, ailesi ve akrabalarının katıldığı belirtildi.