DOLAR
34,01 0,13%
EURO
38,04 -0,21%
ALTIN
2.831,46 -1,07%
BITCOIN
2.143.846,66 -4,56%

Trabzonspor'un Efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci İçin veda

Trabzonspor'un eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci, son yolculuğuna uğurlandı; birçok önemli isim cenaze törenine katıldı.

Yayın Tarihi: 18.09.2024 14:26
Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 14:26

Trabzonspor'un Efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci İçin veda

Mustafa Şamil Ekinci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor'un efsanevi başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci, vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ekinci için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Cenaze namazı sırasında, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, eski başkanlar Faruk Özak, Sadri Şener, Ahmet Ağaoğlu, Ecmel Sarıalioğlu (İstanbulspor Kulübü Başkanı), Ekrem İmamoğlu (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı) ve Ahmet Metin Genç (Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı) gibi önemli isimler hazır bulundu. Ekinci'nin aile üyeleri ve sevenleri de cenaze töreninde yer aldı. Cenaze namazının ardından, Ekinci'nin naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Ertuğrul Doğan’ın İfadeleri

Cenaze töreninin akabinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor kulübü başkanı Ertuğrul Doğan, Ekinci'nin Trabzonspor tarihinde büyük bir yer edinen bir isim olduğunu belirtti. Doğan, "Bugün camia olarak çok üzgünüz. Yeri asla dolmayacak. Ailesinin ve tüm Trabzonspor camiasının başı sağ olsun. Kendisi bizim için çok önemli bir değerdi," diyerek Ekinci'nin hatırasının her zaman süreceğini vurguladı.

Önemli Bir Miras

Eski başkanlardan Muharrem Usta ise Ekinci'nin 5 yıllık başkanlığı döneminde Trabzonspor'a kazandırdığı 4 lig şampiyonluğuna dikkat çekerek, "Şamil başkan bizim gerçek efsane başkanımız. Çok zor şartlar altında görev yaptı ve Anadolu takımları için örnek teşkil edecek başarılar elde etti. Kendisini her zaman minnetle anacağız. Mekanı cennet olsun," dedi.