DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.123.908,04 -0,5%

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Trabzonspor, Hatayspor ile berabere kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş, oyun performansını eleştirdi.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 21:47
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 21:47

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Trabzonspor, Hatayspor ile Berabere Kaldı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında, Trabzonspor deplasmanda Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Trabzonspor'un başındaki isim Şenol Güneş, takımının performansını değerlendirirken bazı eleştirilerde bulundu.

Kazanmak İçin Çıktığımız Maçta İki Puan Kaybettik

Güneş, basın toplantısında "Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil." ifadesini kullanarak, kazanmak amacıyla çıktıkları bu önemli karşılaşmadan 2 puan kaybettiklerini vurguladı.

Sahada İyi Performans Gösteremedik

İlk yarıda takımının hiç isabetli orta yapamadığını belirten Güneş, "Top kaybı sonrası bize gelen tehlikeler oldu. Oyun olarak güçlü bir performans sergilemek istiyorduk ve bunu başaramadık." dedi.

Üzgün ve Sabırsızız

Güneş, oyuncularının oyun anlayışlarını geliştirmeleri gerektiğinin altını çizdi. "Bugün yine sabırsız bir şekilde kazanılması gereken bir maç oynadık. Son dönemlerde sadece bir galibiyet alabilen bir takım olarak, kalitemizle ilgili tartışmalara açık olduğumuz bir dönemdeyiz." şeklinde konuştu. Gelecek İçin Ümitli Olmalı

Teknik direktör, "Bu oyundan daha iyi performans sergileyecek oyunculara inanıyorum. Yanlışları kabullenmeliyiz ama bu oyuncuların potansiyelini biliyorum ve göstermelerini bekliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.