DOLAR
34,22 -0,11%
EURO
37,64 -0,04%
ALTIN
2.928,07 -0,29%
BITCOIN
2.154.972,88 -0,63%

Trabzonspor-Kayserispor Maçında Duygusal Anlar ve Kadro Güncellemeleri

Trabzonspor, Kayserispor karşılaşmasında önemli değişikliklerle sahaya çıktı ve efsane başkan Şamil Ekinci için saygı duruşu yapıldı.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 20:19
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 20:19

Trabzonspor-Kayserispor Maçında Duygusal Anlar ve Kadro Güncellemeleri

Trabzonspor-Kayserispor Maçından Notlar

Bordo-mavili ekip, Beşiktaş karşısındaki son maçında uyguladığı ilk 11'de iki zorunlu değişiklikle sahaya çıktı. Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3. haftasında Bellona Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in önderliğinde, kırmızı kart cezalısı Edin Visca'nın yerine Cihan Çanak'ı, sakat olan Simon Banza'nın yerine de Draguş'u tercih etti.

Kadroda Bulunamayan İsimler

Karadeniz ekibinin kadrosunda 6 futbolcu yer almadı. Bunlar arasında Edin Visca, Enis Destan, Hüseyin Türkmen ve yeni transfer Simon Banza'nın yanı sıra Muhammed Cham ve Serdar Saatçi bulunuyor.

Nwakaeme Yeniden Kadroda

Aynı zamanda, sezon başında tekrar kadroya dahil edilen Anthony Nwakaeme, sakatlığının tamamen iyileşmesiyle maç kadrosunda yer aldı. En son 15 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien ile oynanan maçta yer alan Nwakaeme, bir ay aradan sonra Kayserispor mücadelesinde tekrar sahada olmayı başardı.

Şamil Ekinci İçin Anma

Maç öncesinde, 16 Eylül Pazartesi günü hayata veda eden Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ekinci’nin başkanlığı döneminde kazanılan 13 kupa, Kayserispor maçı öncesinde Papara Park’ta sergilendi. Taraftarlar, saygı duruşu sırasında Ekinci’yi alkışlayarak anarken, oyuncular sahaya onun fotoğraflarının yer aldığı tişörtlerle çıktı. Ayrıca, statta maç esnasında müzik yayını yapılmadı.

Ne yazık ki, Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi ve Papara Park'ta büyük boşluklar gözlemlendi.