DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.117.351,79 0,95%

Trabzonspor-Beşiktaş Maçında Hakem Tartışmaları Sürüyor

Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçında hakem kararlarını eleştirerek, Beşiktaş'ın hakemle olan memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 23:59
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 00:43

Trabzonspor-Beşiktaş Maçında Hakem Tartışmaları Sürüyor

Trabzonspor ve Beşiktaş Arasındaki Beraberlik ve Hakem Eleştirileri

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, futbol şube sorumlusunun açıklamaları gündem oldu.

Feyyaz Uçar'dan Sert Eleştiriler

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede hakem kararlarını eleştirerek, "Biz hakemden 50 yıldır memnun değiliz, sadece bugün değil. Bugün kuralların bazısını uyguladı ama genel olarak mutsuzuz," ifadelerini kullandı.

Maçın Seyirciye Sunamadığı Temposuz Oyun

Maçın temposuz olduğunu belirten Uçar, "Oyunun genel gidişatına baktığımızda biz oyuna hâkim olan tarafız. Yakaladığımız pozisyonlar var, ama daha fazlasını da yapabilirdik. İki puan kaybettiğimizi düşünüyoruz," dedi.

Rafa Silva’ya Yönelik Faullere Dikkat Çekti

Uçar, Rafa Silva'ya yapılan faulleri de eleştirerek, "Artık bu tekmeler ne zaman bitecek? Kırmızı kart çözüm değil. Bu oyuncunun futbol hayatı tehlikede. VAR müdahale ediyor ama bunun devam etmesi ciddi bir sorun," şeklinde konuştu.

Hakem Üzerine Değerlendirmeler ve Mağduriyet

Hakem Ali Şansalan'a yönelik eleştirilerde bulunan Uçar, "Biz mağdur olan tarafız. Çeşitli pozisyonlarda hakemin kararları tartışma yaratıyor. Bazı avantajların bırakılması gerekiyordu," diyerek futbolcularının performansını da ele aldı. Uçar, Trabzonspor'un 10 kişi oynamasının kendileri için zorlayıcı olduğunu belirtti ve Şenol Güneş'in taktiğini övdü.

Sonuç olarak, Beşiktaş maçı kaybetmemiş olsa da, yaşanan hakem tartışmaları ve oyuncuların performansı kulübün gündem maddeleri arasında yer alıyor.