Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

TOKİ inşaatında feci patlama! 1 ölü, 1 yaralı, 3 gözaltında!

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki TOKİ inşaatında sıcak su kazanı patlaması sonucu 1 kadın işçi yaşamını kaybetti, 1 işçi yaralandı. İnşaatın şantiye şefi de dahil olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 02.07.2024 18:36
Güncelleme Tarihi: 02.07.2024 18:36

TOKİ inşaatında feci patlama! 1 ölü, 1 yaralı, 3 gözaltında!

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde bulunan Ulucami Mahallesi'ndeki TOKİ inşaatında bugün öğle saatlerinde feci bir patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle patlayan sıcak su kazanı, inşaatta çalışan işçileri paniğe sürükledi.

Patlamada, inşaatın kadın çalışanlarından Hatice Öksüz yaşamını kaybetti. Yaralanan 1 işçi ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı işçinin sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Yetkililer, yaralının durumunun takip edildiğini ve gerekli müdahalelerin yapıldığını açıkladı.

3 Kişi Gözaltına Alındı:

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, inşaatın şantiye şefi de dahil olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ifadelerinin alınması ve olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Patlamanın ardından olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geniş çaplı incelemeler yaptı. İnşaattaki çalışmalar da güvenlik nedeniyle durduruldu.

Yetkililer, patlamanın nedeni ve sorumlular hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Yapılacak detaylı incelemelerin ardından olayın sebebinin ve sorumluların netleşmesi bekleniyor.

TOKİ'den Açıklama Bekleniyor:

TOKİ'den olayla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor. Yetkililerden yapılacak açıklamada, patlamanın nedeni, sorumlular ve alınacak önlemler hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.