DOLAR
34,11 -0,04%
EURO
38,08 -0,15%
ALTIN
2.915,4 0,06%
BITCOIN
2.163.735,8 0%

TOKİ'den saç baş yolduran kampanya! O kişiler yüzde 20 indirimle tapu sahibi olacak

TOKİ, arsa satışlarını müjdeledi! Satışa konulan arsalara ilişkin detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 17.02.2024 10:35
Güncelleme Tarihi: 17.02.2024 10:35

TOKİ'den saç baş yolduran kampanya! O kişiler yüzde 20 indirimle tapu sahibi olacak

Türkiye genelinde konut sahibi olmak isteyen vatandaşların ilgisini çekmek amacıyla, TOKİ (Toplu Konut İdaresi) tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Konut almakta zorlananlar için özel olarak düzenlenen bu kampanya kapsamında, Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde toplam 276 farklı konumda arsa satışa sunulacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 24 ay vade imkanıyla gerçekleşecek olan arsa satışları, 26 Şubat tarihinde ihale usulüyle gerçekleştirilecek. Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde bulunan 276 muhtelif arsa için başvurular alınmaya başlandı.

toki konut fırsatı

toki

Satın almak isteyen vatandaşlar, yüzde 25 peşinat ödemesi yaparak 24 ay vadeyle arsaların sahibi olabilecekler. Ayrıca, peşin ödemelerde geçerli olacak olan yüzde 20 indirim fırsatıyla TOKİ, konut sahibi olma hayalini kuranlara ekonomik bir avantaj sunuyor.

Arsa satışlarına katılım için 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 10:30'da başlayacak olan açık arttırmaya, TOKİ İstanbul hizmet binası konferans salonu Küçükçekmece İstanbul ve Ankara Holiday INN otel konferans salonu Çankaya Ankara üzerinden canlı olarak katılım sağlanabilecek. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler ise bir gün öncesinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Arsa satışlarının muhammel bedelleri metrekaresine göre değişiklik göstermekte olup, detaylı bilgilere ve satış sürecine ilişkin daha fazla bilgi için emlak müzayede sitesi ziyaret edilebilir. Bu özel kampanya kapsamında, arsa sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için son başvuru tarihi yaklaşırken, TOKİ, ekonomik koşullarda konut sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor.