DOLAR
34,02 0,11%
EURO
38,05 -0,22%
ALTIN
2.829,35 -1%
BITCOIN
2.146.694,23 -4,68%

TFF ve Galatasaray'dan Christoph Daum'a Taziye Mesajı

TFF ve Galatasaray, efsane teknik direktör Christoph Daum'un vefatı üzerine taziye mesajı yayınladı.

Yayın Tarihi: 25.08.2024 13:58
Güncelleme Tarihi: 25.08.2024 13:58

TFF ve Galatasaray'dan Christoph Daum'a Taziye Mesajı

Christoph Daum'un Vefatı Üzerine Taziye Mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Galatasaray Spor Kulübü, eski teknik direktör Christoph Daum'un vefatını derin bir üzüntüyle karşıladı. Daum, Türk futboluna önemli katkılarda bulunmuş bir isim olarak hafızalarda yer edindi.

TFF'nin Taziye Mesajı

TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "Türk futbolunda iz bırakan, tüm futbolseverlerin sevgi ve saygısını kazanmış olan Christoph Daum'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik. Türk futboluna yaptığı katkılarla tanınan Daum, ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor takımlarında görev almış ve toplamda 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanmıştır. Daum ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." şeklinde ifadelere yer verildi.

Galatasaray'dan Taziye Paylaşımı

Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesaplarından da bir paylaşım yaparak, "Ülkemizde geçmiş yıllarda Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe gibi kulüplerde teknik direktörlük yapan Christoph Daum'un vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendik. Daum'un Türk futboluna olan katkıları her zaman hatırlanacak. Kendisine, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Christoph Daum, futbol dünyasında bir efsane olarak anılacak.