DOLAR
33,98 0%
EURO
37,82 0%
ALTIN
2.820,3 0%
BITCOIN
1.969.055,75 0%

TFF Başkanlık seçimlerine Ali Koç'tan açıklama: Boş oy kullanacağız

Bugün Ankara’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı başladı. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yarışacağı başkanlık için geri sayım başlarken Fenerbahçe yönetimi Ali Koç’tan açıklama geldi.

Yayın Tarihi: 18.07.2024 13:58
Güncelleme Tarihi: 18.07.2024 13:58

TFF Başkanlık seçimlerine Ali Koç'tan açıklama: Boş oy kullanacağız

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı başlarken, Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve mevcut başkan Mehmet Büyükekşi’nin yarışı başladı. Konuya yönelik olarak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat seçimle alakalı açıklama yaptı. Seçimin camiaya hayırlı olmasını dileyen Hasan Arat, UEFA icra kurulunda görev alan bir üyenin adaylıktan çekilmesinin tarihe geçtiğini söyledi. 

Adaylar kendi programlarını tanıttıktan sonra bir araya gelerek karar vereceklerini söyleyen Arat, kararın delegelerin fikirleri doğrultusunda verileceğini belirterek demokratik seçimler istediklerini vurguladı. Uzun zaman sonra iki aday olduğunu kaydeden Arat, Beşiktaş Kulübü’nün seçimdeki kararını aday açıklamalarından sonra vereceğini belirtti. Üç alternatifli karar verileceğini söyleyen Arat’ın yanı sıra Ali Koç da açıklama yaptı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçim öncesi yaptığı açıklamalarda TFF seçimlerinin Fenerbahçe açısından yok hükmünde olduğunu belirtti. Hiç kimseyi desteklemediklerini söyleyen Ali Koç, kürsüye çıkıp net bir şekilde görüşlerini açıklayacaklarını kaydetti. Ayrıca boş oy kullanacaklarını söyleyen Ali Koç, demokrasi için burada olduklarını vurguladı.