DOLAR
34,25 -0,03%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.926,29 -0,23%
BITCOIN
2.158.936,1 -0,71%

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Türk Futboluna Beraberlik Çağrısı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkanlarıyla yaptığı toplantıda Türk futbolunun marka değerine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 13:15
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 13:36

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Türk Futboluna Beraberlik Çağrısı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Birlik Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun geleceği için önemli bir buluşma gerçekleştirerek futbol camiasına birlik çağrısında bulundu.

Kulüp Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Hacıosmanoğlu, TFF'nin Riva tesislerinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile yaklaşık iki saat süren bir toplantı yaptı. Toplantının ana teması, Türk futbolunun marka değerini yükseltmekti.

Türk Futbolunun Markasını Yükseltme Sorumluluğu

Toplantı sonrası basın toplantısı düzenleyen Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun layık olduğu yere taşınması için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. "Türk futbolunun marka değerini yükseltmek hepimizin sorumluluğunda. Kulüplerimiz bu konuda bizimle aynı görüşte," dedi.

Anadolu Kulüplerinin Önemi Vurgulandı

Hacıosmanoğlu, Anadolu kulüplerine de değinerek, "Bu yalnızca büyük kulüplerle sınırlı değil. Anadolu'daki kulüplerimizle de iş birliğimizi güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Futbolda Kardeşlik İklimi

Türk futbolunun sorunlarıyla birlikte mücadele etmenin önemine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, "Beraber çalışarak birçok sorunu aşabiliriz. Futbolda kardeşlik iklimini güçlendirmek ve birlik olmak bizim asli görevimiz," dedi. Ayrıca, bir sonraki toplantının Beşiktaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Hacıosmanoğlu, toplantının sonuçlarının olumlu olacağını ve Türk futbolunun gelişmesi için atılan adımların devam edeceğini belirterek sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sahada rakip olabiliriz ama sahadan sonra ortak hedefler için el birliğiyle çalışmalıyız."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu (ortada), 4 büyük kulübün...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu (ortada), 4 büyük kulübün başkanıyla bir araya geldi. Hacıosmanoğlu, TFF'nin Riva'daki tesislerinde Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç (sağda), Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat (sağ 2), Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sol 2) ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'la (solda) yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.