DOLAR
34,15 -0,05%
EURO
38,16 -0,05%
ALTIN
2.923,86 -0,34%
BITCOIN
2.239.424,67 0,34%

Tekirdağ'da Cinsel İstismar Skandalı: 2 Yaşındaki Bebeğin Sağlık Durumu Ciddi

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu ağırlaşıyor. Aile durumu takip ediyor.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 14:24
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 14:30

Tekirdağ'da Cinsel İstismar Skandalı: 2 Yaşındaki Bebeğin Sağlık Durumu Ciddi

Tekirdağ'da Cinsel İstismar Skandalı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki bir bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Bebeğin tedavisi, 20 gündür Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde entübe olarak devam ediyor.

Teyzesi Elif Akyüz Açıklamalarda Bulundu

Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bebeğin durumunda kötüleşme var, iyileşme yok. Hayati tehlikesi devam ediyor. Beyin dokusu atmaya başlamış. Her gün hastaneye geliyor ve durumu takip ediyoruz" dedi.

Olayın Seyri ve Gözaltılar

8 Eylül tarihinde, bebeğin annesi B.Y., küçük kızının "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesi'ne başvurmuştu. Muayenenin ardından bebek, beyin kanaması teşhisi ile Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk olmuştu. Durum yetkililere de bildirilmişti.

Bebek, acil beyin ameliyatına alındıktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Soruşturma kapsamında, B.Y. ve onun birlikte yaşadığı S.Ö., komşuları K.A. ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı ve tutuklandı. Ayrıca, S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. devlet korumasına alındı.

Adli Tıp Raporu Açıklaması

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen bebeğe yönelik cinsel istismar durumunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, açıklamalarda bulundu.