DOLAR
34,06 0,01%
EURO
37,8 -0,09%
ALTIN
2.812,86 0,06%
BITCOIN
2.048.646,05 -0,11%

Tek TIK’a 4.000 TL hesaba yatacak! Eylül’de alışveriş yapmak çok kolay olacak

İnternet üzerinde alışveriş yapan müşterisine özel olarak düzenlenen kampanya da İncehesap.com üzerinden yapılacak olan alışverişe geri iade sunuluyor

Yayın Tarihi: 12.09.2024 13:22
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 13:22

Tek TIK’a 4.000 TL hesaba yatacak! Eylül’de alışveriş yapmak çok kolay olacak

Alışveriş müptelaları için Eylül ayı büyük avantajlarla beraber devam ediyor. Hayat koşullarının zorlaştığı ve alım gücünün yerlerde süründüğü şu günlerde, alışveriş yapmaktan geri kalmak istemeyen ya da ihtiyacı olan ürün ve hizmet alımını tamamlamak isteyen kişiler, kendilerine sunulan avantajları yakından takip ediyor. Özellikle de bankalar tarafından sağlanan destekler bu kapsamda tüm dikkatleri üzerine topluyor. Müşteri kazanmak ya da müşterisinin memnuniyetini kazanıp diğer bankalara kaptırmamak isteyen bankaların sunduğu geri iade fırsatları yakından takip ediliyor. Son dönemde kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Akbank, düzenlediği kredi kartı kampanyaları ile Chippara imkanı sağlamaya devam ediyor.  

İnternet üzerinde alışveriş yapan müşterisine özel olarak düzenlenen kampanya da İncehesap.com üzerinden yapılacak olan alışverişe geri iade fırsatı sunan Akbank, toplamda 500 TL chippara imkanı sunuyor.  

5.000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde 250 TL iade fırsatı sunan banka, toplamda 2 seferde 500 TL ödeme yapacağını kampanya koşullarında belirtmiş bulunuyor. Alışverişleri daha keyifli hale getirecek olan bu kampanyadan faydalanmak için harcama yapmadan önce kampanyaya dahil olma şartı bulunuyor. Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlanması ve akabinde de  "Hemen Katıl" butonuna tıklanması kampanya kaydını sağlıyor.  

Tek TIK’a 4.000 TL hesaba yatacak! Eylül’de alışveriş yapmak çok kolay olacak

Juzdan Üzerinden Kampanyaya Katılım şartı var 

Harcama yapmadan önce JUZDAN uygulaması üzerinden kampanyaya dahil olan müşterinin dikkat etmesi gereken konu ile alakalı olarak banka tarafından yapılan açıklamada ‘kampanyalarım’ sekmesinde kampanyanın adının olması gerekliliği belirtilmiş bulunuyor.  

Geri iade olarak kazanılan chipparalar "Takı, Mücevher ve Altın"  sektörü dışında kullanılabilecek iken 1 Eylül’de başlayan kampanya ay sonuna kadar devam ediyor.  

Axess kredi kartı olmayan dikkat 

Axess kartı olmayan kişilerin kampanyaya dahil olması için Juzdan üzerinden kredi kartı başvurusu yapmasına istinaden 3500 TL ödeme fırsatı da banka tarafından sunulıyor. İlk kez Axess’e başvuru yapan müşteriler her 2.500 TL ve üzeri harcamaya 350 TL, toplam 3.500 TL’ye varan chip-para kazanma şansına da sahip oluyor.