DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.168,13 0,02%

Tek seferlik fatura desteği! 30 Haziran'a kadar 450 TL ödeme yapılacak

450 TL fatura desteğinden faydalanmak için acele edin. Ay sonuna kadar hesaplarınıza tanımlanacak.

Yayın Tarihi: 07.06.2024 13:52
Güncelleme Tarihi: 07.06.2024 13:52

Tek seferlik fatura desteği! 30 Haziran'a kadar 450 TL ödeme yapılacak

Bankalar tarafından bir çok kampanyalar ile alakalı açıklamalar resmi web adreslerinden yayınlanırken, Haziran ayı ile alakalı olarak da bir çok açıklama yer alıyor. Son zamanlarda düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken Denizbank tarafından Haziran ayına özel müşteriye bir çok alternatif sunuluyor. Özellikle de otomatik fatura talimatı kampanyaları tam da fatura yükü üzerine binen vatandaşa fatura desteği olarak geliyor. Denizbank tarafından ilk 1 Haziran'da başlatılan kampanya da fatura talimatı başına ödeme yapılacağı belirtilmiş bulunuyor. 

Faturalar için geçerli olan iade fırsatı kampanyası açıklandı. Bu sefer kampanyayaı Denizbank patlattı. DenizBank Banka Kartınızı kullanarak 1 yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz durumunda 100 TL, 3 yeni fatura talimatı için 250 TL, 5 yeni fatura talimatı vererek 450 TL nakit iade fırsatından yararlanabilirsiniz.

tll

DENİZBANK 450 TL FATURA TALİMATI KAMPANYASI

Bahsi geçen kampanyadan toplam 450 TL indirim fırsatı sağlanırken, bu geri iade tek seferlik fatura desteği olarak yorumlanmakta. 1 Haziran'da başlayan kampanyanın 30 Haziran'a kadar devam edeceği açıklanırken kampanyaya dahil olmak için bankanın mobil uygulaması üzerinden hemen katıl butonuna tıklamak yeterli olacaktır. 

Otomatik fatura talimatları vadesiz TL hesabından verilecek talimatlar olarak açıklanırken bu kapsamda elektrik, doğalgaz, cep telefonu, su, Telefon ve İnternet faturaları gibi otomatik talimatları içermektedir. Bir yeni fatura talimatı veren müşteri 100 tl geri iade kazanacak iken 3 faturaya 250 TL, 5 faturaya da 450 TL nakit iade sağlanacak.

Müşteri bazlı olarak başlatılan Bu kampanyada en fazla 450 TL kazanım sağlanacak. DenizBank web sitesinde kampanya kurallarında yer alan detaylarda kampanya dahil olmak müşterilerin daha öncesinde bankada otomatik fatura talimatı bulunmaması gerekliliği ve ilk defa başvuru yapma zorunluluğu mevcuttur. Önceden kredi kartı ya da bankamatik hesabı üzerinden ödeme talimatı veren bireyler için bu talimatın iptal edilmesi ve yeniden verilmesi zorunluluğu açıklanmış bulunmaktadır 

Kampanya kapsamında fatura da otomatik olarak en geç 31 Temmuz tarihine kadar ödenmesi zorunluluğu mevcut iken bir sonraki ayın 15'inde hesaplara nakit iade tutarak otomatik olarak yansıtılacaktır. Tek seferlik olarak verilecek ödüller kapsamında belirtilen süre aralığında ödeme yapmayan birey kampanyadan çıkartılacaktır