DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.097,56 0,02%

Tatil ürünleri yarı fiyatına düştü! CarrefourSA aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

Deniz terliğinden güneş kremine, deniz şortundan Crocs markalı terliğe, çanta ve daha birçok üründe Carrefoursa, yüzde 50'ye varan indirim yaptı! Yüzlerce ürün yeni aktüel kataloğunda sıralandı. İşte Carrefoursa 1-30 Haziran aktüel ürünler kataloğu...

Yayın Tarihi: 05.06.2024 18:20
Güncelleme Tarihi: 05.06.2024 18:20

Tatil ürünleri yarı fiyatına düştü! CarrefourSA aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

Yaza özel indirimler başladı! Ünlü zincir market CarrefourSA, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olarak indirimlerin yer aldığı aktüel katalogunu paylaştı. Aktüel katalogda yüzlerce ürünü listeleyen market, fiyatlarda yüzde 5’ye varan indirimler yaptı. Stoklarla sınırlı olan ürünlerin hızla tükeneceğini vurgulayan Carrefoursa, tüm vatandaşları 30 Haziran 2024 tarihine kadar şubelerine beklediğini açıkladı. 

Yeni bir aktüel katalog paylaşan Carrefoursa, indirimlerini başlattı. Yazın başlamasına özel bikini, mayo, deniz şortu, terlik, güneş kremi, şapka, yastık ve daha yüzlerce ürünün fiyatını yüzde 50 düşürdü. Haziran boyunca indirimlerin devam edeceğini kaydeden market, aktüel kataloğu yayımlayarak stok bilgilerini de paylaştı. 

carrefoursa

Yazın ihtiyacınız olacak her ürün indirimde! 

Ünlü zincir market Carrefoursa, 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak olan indirimlerini sıraladı. Yeni bir aktüel katalog yayımlayan market, 2024 Haziran ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 50 indirim yaptı. Deniz terliğinden seyahat yastığına, çanta ve güneş kremine kadar ihtiyacınız olabilecek her üründe fiyatları düşürdü. Düşen fiyatlarla birlikte aktüel kataloğu da yayımlayan Carrefoursa, tatil beldelerindeki şubelerinde yaz ürünlerini stokladı. Deniz terliği, plaj havlusu, deniz şortu, bikini, kapri pantolon, pareo, şapka, tişört, deniz yatağı, termo çanta, buz kasedi, kullan at bardak, mangal seti, bavul, güneş kremi, Crocs markalı terlik ve daha birçok ürünün fiyatı düştü. 

carrefoursa 1-30 haziran

Acele edin, stoklarla sınırlı! 

Carrefoursa’nın yeni aktüel kataloğunda indirime giren tüm ürünlerin, stoklarla sınırlı olduğu bir kez daha hatırlatıldı. Bu nedenle 30 Haziran tarihine kadar raflarda olacak olan indirimli ürünlerin hızla tükenebileceği vurgulandı. Ürünlere ulaşmak için ise herhangi bir Carrefoursa şubesine gidilebileceği belirtildi. 

1-30 haziran carrefoursa indirim

Dikkat, yalnızca Carrefoursa kartı olanlara indirimli! 

Yüzde 50’ye varan iskontolarla aktüel kataloğa alınan ürünlerde yalnızca Carrefoursa kartı olanlara indirim yapılacağı kaydedildi. Yani kartı olmayanlar bu indirimlerden faydalanamayacaklar. Kartı almak ise son derece kolay. Online ya da şubeler üzerinden başvuru yaparak kartı teslim almak mümkün. Kart ise yapılan her alışverişte müşterilerine puan kazandırarak farklı ürünler için puanların kullanılabilmesine ve dolaylı olarak indirimli alışveriş yapılabilmesine imkan sunuyor.