DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.248.351,62 -0,27%

Survivor Nefise ilanı aşk etti! O yarışmacıya gönlünü kaptırdı: Beni çekiyor...

Survivor finaline birkaç hafta kala nefesler tutulmaya başlandı. Nagihan'ın elendiği yarışmada adada kalan isimler arasındaki çekişme hız kesmeden devam ediyor. Turnuvanın en prestijli isimlerinden Nefise Karatay'ın Yunan rakibiyle oynadığı maçların ardından sürpriz bir itirafı ortaya çıktı. Karatay, Yunanistan Survivor'da yarışan Fanis Boletsis'e olan aşkını ilan ederek herkesi şaşkına çevirdi.

Yayın Tarihi: 28.05.2024 13:57
Güncelleme Tarihi: 28.05.2024 13:57

Survivor Nefise ilanı aşk etti! O yarışmacıya gönlünü kaptırdı: Beni çekiyor...

Survivor All Star finaline sayılı günler kaldı. Sonunda yarışmanın köklü isimlerinden Nagihan Karadere, Merve'ye karşı düelloya girerek adaya veda etti.

Bu dönemde Türk ve Yunan takımları sürekli karşı karşıya geliyor ve birbirleriyle oynuyorlardı. Yarışmacıların birbirine bağlandığı Survivor'a bir aşk itirafı geldi ve izleyenler bu itiraf karşısında şoke oldu.

Survivor Nefise ilanı aşk etti

ALEYNA'YA AŞK İTİRAFI

Son haftalarda Yunan takımında forma giyen Yorgos, kavuşma gecesindeki performansıyla adından söz ettirdi. Yarışma sırasında Yunan adayı Yorgos'un Aleyna'ya olan ilgisi Yunan ev sahibi ve Yunan kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

NEFİSE'NİN AŞK İTİRAFI

Survivor Nefise ilanı aşk etti

Bu kez itiraf geçen yılın şampiyonu Nefise'den geldi. Yarışmacı, Yunan takımının favorilerinden Fanis'e olan aşkını kararlı bir şekilde ilan etti. Nefise, Fanis'ten bahsetmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Aman Tanrım aşkım, bu adama o kadar aşığım ki, sakinliği, çökmüş omuzları, erkeksi hareketleri beni o kadar çekiyor ki, inanılmaz yakışıklı.” şeklinde ifadeler kullandı.

Survivor Nefise ilanı aşk etti

Nefise konuşmasının devamında “Bu çocuğu seviyorum, karizması beni öldürüyor. Fanis'in özel bir konumu var, umarım şampiyon olur. Her zaman mavi takımda olmak, Fanis'le iletişim kurmak istiyorum." ifadelerini de kullandı.

Survivor Nefise'nin konuşmasının sonunda "Bana bir hafta verirlerse Fanis ve ben tam olduğumu söylüyorum" demesi herkesi şaşkına çevirirken Nefise'nin bu yorumları Yunan kanallarında yayınlandı.