DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.144.733,67 -0,12%

Sürpriz promosyon geliyor! 31.500 TL kazandıracak ödeme açıklandı

Emekli için promosyonlarda tutar artışı Mart ayında Erdoğan tarafından verilen talimat sonrasında güncellenirken, çalışanlar için de ihale şeklinde sağlanıyor. Kamuoyuna varılan mutabakatlar ile alakalı açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05.07.2024 10:13
Güncelleme Tarihi: 05.07.2024 10:13

Sürpriz promosyon geliyor! 31.500 TL kazandıracak ödeme açıklandı

Emekli çalışan fark etmeksizin bankaların müşteri kapma yarışı devam ediyor. EYT sonrasında emekli promosyonlarını ay ay güncellemeye devam eden bankalar, en fazla tutarı vererek, müşteri portföyünü genişletmeyi hedefliyor. Emekli için promosyonlarda tutar artışı Mart ayında Erdoğan tarafından verilen talimat sonrasında güncellenirken, çalışanlar için de ihale şeklinde sağlanıyor. Kamuoyuna varılan mutabakatlar ile alakalı açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

tll

ÇALIŞAN PROMOSYONU AÇIKLAMASI

Promosyonlarda dikkat çeken ve cepleri dolduran ödemeler yapılmaya devam ediyor. Bankalar tarafından bir çok rekabet kampanyaları düzenlenirken, çalışanlarda bu rakamı belirleyen faktör düzenlenen ihaleler oluyor. Yerel seçim senesi olması sebebiyle belediye başkan adayları maaş zamları ve revizeleri ile dolu geçen aylar sonrasında vaatlerini tutmak adına çalışmalarını tamamlamaya devam ederken, promosyonlar ile alakalı olarak da gelişmeler yaşanıyor. Zam çalışmaları ile birlikte maaş anlaşma dönemi sona eren belediyeler de düzenlenen ihalelere bir çok banka dahil oluyor. Geçtiğimiz gün açıklanan yeni bir ihale, Turgutlu Belediyesi tarafından açıklanırken, düzenlenen ihalede en çok tutarı veren banka 31,500 TL ödeyeceği belirtilmiş bulunuyor. Söz konusu anlaşma ile alakalı sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuru yapan Turgutlu Belediyesi, anlaşmanın özel bir banka ile sağlandığını belirtti.

tll

TURGUTLU BELEDİYESİ MAAŞ PROMOSYONU

Turgutlu Belediyesi bünyesinde çalışan 733 personel yapılan sözleşme ile birlikte 31.500 TL ödeme alacak. Özel bir banka ile anlaşma sağladıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın üç yıl boyunca yapılan sözleşmede en yüksek teklif veren bankanın kazandığını belirtti. Yapılan açıklamada Temmuz ayı itibarıyla 3 sene boyunca 733 çalışanın en iyi teklifi veren bankadan maaşlarını alacakları açıklandı. Belediye İş Sendikası temsilcilerinin de dahil olduğu ihalede baş temsilci Salih Çıvgın, çalışanların bu promosyon ödemesini hak ettiklerini dile getirdi.