Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerini kurşunlattırmakla suçlanıyor. Ronay ve beraberindeki 5 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye gönderildi.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 11:29
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 11:29

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerini kurşunlattırmakla suçlanıyor. Ronay ve beraberindeki 5 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye gönderildi. Ronay’ın cep telefonu ve bilgisayarlarından çıkan deliller, olayın perde arkasını ortaya çıkardı.

Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir ile boşandıktan sonra sosyal medyada fenomen oldu.

Ronay, güzellik merkezi işletmeye başladı. Ancak Ronay ile Bilir arasında, boşanma sonrası yaşanan anlaşmazlıklar, kanlı bir olaya dönüştü.

Ronay, eski eşi Bilir’in iş yerini kurşunlattırmakla suçlanıyor. Ronay’ın, Bilir’in iş yerini kurşunlayan 5 kişiye azmettirdiği iddia ediliyor.

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBESİ DEVREDE

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma başlattı. Ekipler, Bilir’in iş yerini kurşunlayan 5 kişiyi yakaladı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, Ronay’ın da gözaltına alındığı öğrenildi.

Ronay’ın cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi elektronik cihazlarına el konuldu. Cihazlar, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki uzman ekipler tarafından incelendi. İnceleme sonucunda, Ronay’ın kurşunlama olayıyla ilgili mesajlaştığı ve para transferi yaptığı tespit edildi.

ece ronay

ECE RONAY’IN GÜZELLİK MERKEZLERİ DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Ece Ronay, Aralık ayı başında da Kocaeli Gebze ve İstanbul Kadıköy’deki güzellik merkezlerine silahlı saldırı düzenlenmesiyle gündeme gelmişti. Ronay, saldırılarla ilgili emniyete başvurmuş ve şikayetçi olmuştu.

Saldırıların, Ronay’ın eski eşi Bilir ile arasındaki husumetten kaynaklandığı iddia edilmişti. Bilir ise, saldırılarla ilgisi olmadığını söylemişti.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ece Ronay ve beraberindeki 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi.

Ronay ve şüpheliler, “silahlı tehdit”, “mala zarar verme” ve “azmettirme” suçlarından yargılanacak. Ronay’ın, eski eşi Bilir ile arasındaki kanlı hesaplaşmanın perde arkasını anlatması bekleniyor.