Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Son 3 ayın en büyük promosyonu açıklandı! O Banka 30.000 TL ödüyor

Gerek çalışan gerekse de emekli promosyonları merak ediliyor. 2024 yılına girilmesi ile birlikte promosyon zamları ile alakalı görüşmeler devam ediyor.

Yayın Tarihi: 18.01.2024 08:45
Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 08:45

Son 3 ayın en büyük promosyonu açıklandı! O Banka 30.000 TL ödüyor

Emekli ve çalışan belirli vakitler aralığında maaşlarını aldıkları banka tarafından ödül mahiyetinde ek ödeme almakta. Bu ödemeler maaşını taşıma  karşılığında ve 3 yıl kalma sözüne sağlanan promosyon ödemeleri olarak biliniyor. Emekli maaşını taşıyacağo bankaya kendi karar veriyor. Bu durumda ise bankanın sunduğu teklif önem arz etmekteyken son zamanlarda artı sunulan hizmetler tercih edilmesini sağlıyor. Çalışanda ise bu durum çalıştığı kurum ya da şirkete bağlı olarak değişiyor. Kurum ya da şirket yöneticisi çalışan için en fazla ödemeyi yapan çalışanının  refahını en fazla sağlayan banka tarafından ek ödeme alıyor. 

TEB PROMOSYON AÇIKLAMASI

Uzun süredir devam eden promosyon ihalelerinde, bankalar adeta maaş promosyonu yarışına girmiş bulunuyor. Çoğunluğun maaşını en fazla promosyon ödemesi yapan vermeye başlamkatayken gün gün bu konuda düzenlenen toplantı sonrasında varılan mutabakatlarda açıklanıyor. Özellikle de MEM promosyonları ile birlikte üniveriste personeli promosyonları dikkat çekiyor. 

zam

Kocaeli Üniversitesi'nin vbir süredir devam promosyonu ihalesinde 7 bankanın galibi olan TEB Bankası'nın çalışanlara 30.000 TL promosyon ödemesi yapacağı açıklanırken, son zamanların en fazla ödenen promosyon tutarı olarak gündemdeki yerini alıyor.

PROMOSYON İHALESİ EKİM'DEN BERİ DEVAM EDİYOR

Ekim ayında başlayan Kocaeli Üniversitesi promosyon ihalesinde 7 banka teklifini verirken, ö dönemde 19.000 TL en fazla promosyon açıklaması yapan TEB, ihale kazananı olmuştu. Ancak üniversite personelinin bağlı bulunduğu sendika bu tutarı az bulurken, yönetim tarafından 19 bin 500 liraya yükselen talep sendika tarafından kabul edilmedi. Personelin de isteği dahilinde o dünemden sonra bir ihale takviminin daha belirlenmesi adına çalışmaların başladığı belirtilirken, geçtiğimiz gün ihale neticelendirildi.

İş Bankası, TEB, kbank, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank ve Yapı Kredi olmak üzere 7 bankanın katılı sağladığı promosyon görüşmelerinde en yüksek tutar olan 30 bin lirayı ödemeyş talep eden TEB tekrardan kazanan oldu. Atılan imzalar sonrasında ihale kazanılırken, yeni yıl zamları akabinde bu rakamın da az kaldığını belirten kesim mevcut. Çalışan tarafından yapılan yorumlarda bankaların, maaşlar 11 bin lira iken 25 bin liranın üzerinde teklif verildiğini belirken, şimdi maaşların 30 bin lira oldğu ve promosyonlarıin yine aynı yorumları mevcut.