DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.155.779,17 -0,15%

Sivasspor ve Trabzonspor'un Zorlu Mücadelesi

Sivasspor-Trabzonspor maçında dikkat çeken detaylar ve önemli isimler; TFF başkanları, tribündeki pankartlar ve kadrolar.

Yayın Tarihi: 11.08.2024 19:50
Güncelleme Tarihi: 11.08.2024 19:50

Sivasspor ve Trabzonspor'un Zorlu Mücadelesi

Sivasspor-Trabzonspor Maçından Notlar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz karşılaşmayı yakından takip etti.

Trabzonspor'un Kadro Değişiklikleri

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Net Global Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde önemli değişiklikler yaptı. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu öncesinde kadroda değişikliğe giden Avcı, Eren Elmalı'nın yerine Barisic, Lundstram'ın yerine Okay Yokuşlu, Ozan Tufan'ın yerine Trezeguet ve Mendy’nin yerine Bardhi’ye şans verdi.

Karadeniz temsilcisi, maçta Uğurcan Çakır, Barisic, Denswil, Savic, Malheiro, Trezeguet, Cihan Çanak, Okay Yokuşlu, Bardhi, Visca ve Dragus ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Pankartlar ve Tribün Atmosferi

Trabzonspor taraftarları, maçın oynandığı statta, 11 Ağustos 2017'de şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün fotoğrafının yer aldığı "İyi ki varsın Eren" yazılı pankart asarak duygusal bir an yarattı.

Sivasspor'un İlk 11'i

Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, Trabzonspor karşısında Nikolic, Murat Paluli, Sonko, Radakovic, Emirhan Başyiğit, Uğur Çiftçi, Emrah Başsan, Charisis, Turgunboev, Pritchard ve Manaj ile mücadeleye çıktı.

Sivasspor taraftarları, karşılaşmaya fazla ilgi göstermese de, Trabzonspor taraftarları kendilerine ayrılan kısımdan takımlarını destekledi. Ayrıca, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken, maç öncesinde Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz’a plaket ve Sivasspor forması takdim etti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a plaket verdi.