DOLAR
34,03 0,12%
EURO
37,87 -0,13%
ALTIN
2.815,17 -0,02%
BITCOIN
2.048.008,87 -0,16%

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Mecnun Otyakmaz'a Veda Mesajı

Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz'ın TFF yönetim kuruluna seçilmesi dolayısıyla veda mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 15:59
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 15:59

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Mecnun Otyakmaz'a Veda Mesajı

Sivasspor'un Teknik Müdürü Bülent Uygun'un Duygusal Veda Mesajı

Sivasspor'un deneyimli teknik direktörü Bülent Uygun, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kuruluna seçilmesi itibarıyla veda mesajı yayınladı.

Başarılar Diledi

Uygun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Otyakmaz'ın TFF'de görev alacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Otyakmaz’a şimdiye kadar yaptığı hizmetler için de teşekkürlerini sundu.

Türk Futboluna Katkıları

Uygun, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Mecnun başkanın Türk futbolunu ileriye taşımak için yürütüceği çalışmalar, futbolun geleceği açısından büyük önem taşıyor. Gençlerin gelişimini güvence altına alacak bu model, Türk futboluna büyük katkı sağlayacaktır. Adaletli ve dürüst bir yönetim anlayışı ile gençlerimizin uluslararası başarılar elde etmesi mümkün olacak. 25 yıllık birikimimle tanıdığım Mecnun başkan, gerçekten Türk futbolu için büyük bir değer."

Gelecek İçin İyi Dileklerde Bulundu

Uygun, Otyakmaz'a başarılar dileyerek, "Yolun ve bahtın açık olsun. Gururla taşıdığın Sivasspor formasını bıraktın ve Türk Milli Takımı'nın formasını giyme fırsatı yakaladın. Adalet kantarın hassas, kılıcın keskin olsun" sözleriyle veda etti.