DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.154.825,61 -0,59%

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de geri manevra yapan bir polis aracı, iki kadına çarparak birinin ölümüne neden oldu. Olayın detayları ve kurbanların kimlikleri ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 16:53
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 18:46

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de Trafik Kazası: Bir Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, geri manevra yapan bir polis aracı kaldırımda yürüyen iki kadına çarptı. Kazada 43 yaşındaki Ergül Kaya hayatını kaybederken, 24 yaşındaki Ayşegül Tufan yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Büyükdere Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezi önünde gerçekleşti. İddiaya göre, polis aracı manevra yaptığı sırada sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, yürüyüşte olan kadınlara çarptı. Kazanın ardından sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi.

Ağır Yaralılar

Ağır yaralanan Ergül Kaya, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayşegül Tufan ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyeti sürüyor.

Cenaze ve Aile Açıklamaları

Ergül Kaya'nın cenazesi, hastaneden alındıktan sonra Yenibosna Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından cenaze, defnedilmek üzere Çankırı’ya teslim edildi. Kaya'nın eşi Dursun Kaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşinin sabah işe gitmek için evden çıkış saati ve olayın yaşandığı anları paylaştı.

Dursun Kaya yaptığı açıklamada, "Hastanede çok çaba harcanmış, doktorlar 20-25 dakika kalp masajı yapmış ama onu hayata döndüremediler." ifadelerini kullandı.

Ergül Kaya'nın akrabası Recep Turan da baldızının hayatını kaybettiğini belirtti. Kazaya karışan polis memuru ise gerekli işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i...

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i öldü, diğeri yaralandı. Hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.