DOLAR
34,12 0,02%
EURO
38,1 -0,32%
ALTIN
2.910,59 -0,93%
BITCOIN
2.162.848,66 -0,01%

Sipay Bodrum FK, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Sipay Bodrum FK, Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör ve oyunculardan önemli açıklamalar geldi.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 15:01
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 15:08

Sipay Bodrum FK, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Sipay Bodrum FK, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularıyla birlikte hazırlıklarını Bodrum İlçe Stadyumu'nda sürdürdü.

İsmet Taşdemir’in Açıklamaları

İsmet Taşdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakiplerinin güçlü olduğunu söyledi: "Adana Demirspor, deplasmanlarda iyi mücadele ediyor. Geçen yılki kadrolarının 6 oyuncusu hâlâ takımlarında yer alıyor. Bu nedenle, bu maçı küçümsememek lazım." dedi.

Karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade eden Taşdemir, "Dışarıdan bakıldığında kolay görünse de bizde bazı sıkıntılar var. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu nedeniyle format değişikliğine gittik." şeklinde konuştu. Mücadele gücüne ve takım birlikteliğine vurgu yaptı.

Taylan Antalyalı’nın Duyguları

Takımın oyuncularından Taylan Antalyalı, Bodrum FK'de oynamaktan mesut olduğunu belirterek, "Muğlalıyım ve buraya 16 yıl uzak kaldım. Evime döndüğüm için mutluyum. Adana Demirspor ile olacak maçın çekişmeli geçeceğini düşünüyorum." ifadesinde bulundu. Şu anki durumlarının gayet iyi olduğunu ve galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getirdi.