DOLAR
34,24 -0,03%
EURO
37,61 0%
ALTIN
2.914,82 0,17%
BITCOIN
2.172.845,36 -1,39%

Sevgilisinden ayrılması an meselesi olan 4 burç! Yaza yalnız girecekler

Astroloji üzerinde sık sık araştırma yapanların ilgisini çeken burçların farklı özellikleri bulunmaktadır. Sevgilisinden ayrılması an meselesi olan o burçlar haberimizde.

Yayın Tarihi: 01.04.2024 21:07
Güncelleme Tarihi: 01.04.2024 21:07

Sevgilisinden ayrılması an meselesi olan 4 burç! Yaza yalnız girecekler

Merkür retrosu 1 Nisan 25 Nisan aralığında yer alan süreç haline gelirken kendini toparlaması ise 13 Mayıs'ı bulmaktadır. Nisan ayında yaşanan gelişmeler üzerine o burçların sevgilisinden ayrılabileceği görüldü.

KOÇ BURCU

8 Nisan akşam saatleriyle beraber güneş tutulması sizin burcunuzda yaşanırken hareketli döneme geçiş yapıldı. 21 Nisan tarihinde iki büyük gezegen kavuşurken aynı zamanda 10 Nisan zamanlarında satürn ve Mars balık burcunda bir araya gelecek. Evlilik kararını ansızın alırken duygusal anlamda yeni kararlar alınır. Nisan ve Mayıs aylarında dikkat çeken olaylar yaşanırken 15 Nisan sonrasına hayatınızda aksiyonlar yer alacak.
Yeni başlangıçlar yaparken yeni iş girişimlerinde bulunurken iş değiştirebileceğiniz gibi cesur adımlar atılan döneme adım atıldı.

İKİZLER BURCU
Heyecanlı döneme giriş yapılırken cesur olunan zamanla ilişkisel evlilik, nişan ve söz kararları alınan ay olabilir. Yurt dışı eğitimi görünüyor. Çok acele karar vermeyin kariyerinizle ilgili çok radikal sarsıcı kararlar alabilirsiniz.  19-20 Nisan sizin için önemli olurken çalışma ortamında arkadaşlarınızda değişmesi yaşanır. Yapılan projeler üzerinde daha büyütmek istiyorsanız mutlaka bu ay içerisinde yardım alınır.

yengeç burcu
YENGEÇ
20-21 Nisan tarihlerinde kariyeriniz desteklenirken yeni işbirliği yapılır. Taşınma yer değişimi konuları gündeme gelirken 20 ve 24 Nisan yapacağınız telefon görüşmeleri, yazışmalar görülüyor. 17 ve 21 Nisan arasında tanıştığınız karşı cinsten insanlarla yaşayacağınız duygusal ilişkilerde heyecan yaşanan durumlar görülür.
Nisan ayı farklı görülürken stresli ve zorlu geçeceği görülmektedir. Yurt dışı yasağı gibi a da yurt dışında olan yasağın kalkması gibi hukuksal durumlarda vergisel yasaklarını ortadan kaldırır.