DOLAR
34,14 -0,04%
EURO
37,94 0,07%
ALTIN
2.881,69 0,07%
BITCOIN
2.151.206,19 0,6%

Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük Maç Sonrası Değerlendirmeler

Şanlıurfaspor ve Fatih Karagümrük, maç sonrası teknik direktörlerin görüşlerini paylaştı. Her iki taraf da gelecek için umutlu.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 23:57
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 23:57

Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük Maç Sonrası Değerlendirmeler

Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük Maç Analizleri

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımın hata analizini iyi yapacaklarını ve gelecek maçlara odaklanacaklarını ifade etti.

Erkan Sözeri'nin Açıklamaları

Sözeri, oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kaybettikleri için üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. İkinci yarıda gördükleri kırmızı kartın maçın sonucunu etkilediğini vurgulayan teknik direktör, oyuncularının mücadelelerinden ötürü tebrik etti.

"Bireysel hatalarla kaybettik" diyen Sözeri, şöyle devam etti: "Hakeme rağmen galip de gelebilirdik. Ancak kırmızı karttan sonra durum tamamen Karagümrük lehine döndü. Oyuncularımı kutluyorum. Karagümrük'e de başarılar diliyorum. Hakemler, böyle önemli maçlarda daha dikkatli olmalı."

Fatih Karagümrük Cephesi

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise deplasman galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. "İyi başladığımız oyunda, karşılıklı gollerle ilk yarıyı bitirdik. Rakibin kırmızı kart görmesi, oyunun seyrini değiştirdi. Hakkımız olan galibiyeti elde ettik. Önümüzdeki süreçte de bu formumuzu devam ettireceğiz," dedi.

Canel, Şanlıurfaspor'a da sonraki maçlarında başarılar dileyerek, bu dostane rekabetin önemine değindi.