DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.148.471,26 0,4%

Samsunspor, Üst Sıralarda Kalmak İçin Mücadele Ediyor

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçı ile üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini ifade etti.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 16:11
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 16:18

Samsunspor, Üst Sıralarda Kalmak İçin Mücadele Ediyor

Samsunspor, Üst Sıralarda Kalmanın Peşinde

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, takımının üst sıralardaki yerini koruma hedefini vurguladı. Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor ile yapacakları maçın önemine dikkat çekti.

Thomas Reis’ten Maç Değerlendirmesi

Alman teknik adam, "Milli takım arasından sonra Fenerbahçe ile oynayacağımız maç daha önemli. Ligdeki durumumuz oldukça iyi. Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Onların son sırada olduğunu biliyorum ama bu, maçın kolay olacağı anlamına gelmiyor. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor," şeklinde konuştu.

Takım Performansına Güveniyor

Reis, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, "Oynadığımız her maç zordu. Şansımızın da yanımızda olduğu dönemler oldu. Mesela, Göztepe maçında 3-1 öndeyken 4. golü atsaydılar, işler farklı olabilirdi. Takımımız vazgeçmemeyi ve savaşmayı öğrendi," dedi.

Rekor Hedefi ve Ciddiyet Vurgusu

Lig boyunca 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatan Reis, "Her maçta yüzde 100 performans göstermeliyiz. Böyle gitmeli ki, puanlar elde etmenin yanı sıra rekorlar da kırabilelim. Ligin sonunda ne yaptığımız önemli. Ben bir birey olarak değil, takım başarısı açısından düşünüyorum. Kazandığımız 3 peş peşe galibiyet var ama ciddiyetimizi asla kaybetmemeliyiz. Buraya kolay gelmedik ve burada kalmak daha zor olacak," şeklinde ekledi.

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.