DOLAR
34,17 0,01%
EURO
37,86 -0,01%
ALTIN
2.919,26 0,25%
BITCOIN
2.106.234,21 -1,32%

Samsunspor'un Hedefi: Takım Olarak İyi Oyun Sergilemek

Samsunspor futbol direktörü Fuat Çapa, takımın iyi oyun oynamayı hedeflediğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 14:59
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 14:59

Samsunspor'un Hedefi: Takım Olarak İyi Oyun Sergilemek

Samsunspor'da Yeni Hedefler

Samsunspor'un futbol direktörü Fuat Çapa, Trendyol Süper Lig'deki hedeflerinin takım olarak iyi bir oyun sergilemek olduğunu belirtti. Çapa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında gösterdikleri performansın umut verici olduğunu ifade etti.

Beşiktaş Maçından Alınan Dersler

Fuat Çapa, Beşiktaş karşısında sonuç alamadıklarını, fakat Gaziantep FK ile oynanan maçta hem oyun hem de sonuç açısından etkileyici bir performans sergilediklerini vurguladı. "İki karşılaşmada da topa hâkim olan ve iyi organize olan bir ekip görüntüsü verdik ama bu performansın devam etmesi gerekiyor. Oyunumuzu geliştirmeliyiz. Bu sadece oyun itibariyle değil, sonuç açısından da önem taşıyor," şeklinde konuştu.

Eski Dönem ve Gelecek Hedefler

Eski teknik direktör Markus Gisdol döneminde takımın rakipler karşısında daha iyi bir denge sağladığını hatırlatan Çapa, "Kendimizi geliştirip daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Önemli olan sadece güzel oyun değil, aynı zamanda sonuçları da alabilmek. Şehrimizi layıkıyla temsil etmeliyiz," diye ekledi.

Yeni Oyun Sistemi ve Oyuncu Gelişimi

Fuat Çapa, geçen yılki oyun sisteminin bazı oyuncuların ön plana çıkmasını engellediğini fakat mevcut sistemde bu sorunların aşıldığını belirtti. "Bu yılki oyun sistemi, mücadele gücü yüksek ve topu iyi kullanabilen oyunculara yönelik bir değişim gerektiriyordu. Geçen sezon daha çok sonuç odaklıydık, ancak bu sezon her oyuncunun yeteneği daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Önümüzdeki dönem, elimizdeki oyunculardan en iyi verimi alarak, takım halinde başarılı bir oyun sergileme adına odaklanmış durumdayız," şeklinde ifade etti.