DOLAR
34,14 -0,02%
EURO
38,07 -0,23%
ALTIN
2.885,61 -0,06%
BITCOIN
2.173.714,66 -0,44%

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Kızılcık Şerbeti paylaşımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibine Onaylı Randevu Sistemi'ne dizilerinde yer vermeleri üzerine teşekkürlerini iletti.

Yayın Tarihi: 01.06.2024 17:40
Güncelleme Tarihi: 01.06.2024 17:40

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Kızılcık Şerbeti paylaşımı!

Gold Film imzası taşıyan Kızılcık Şerbeti dizisinin 65’inci bölümü dün akşam ekranlara geldi. Her hafta izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başaran dizi, dünkü bölümünde Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Randevu Sistemi için çıkardığı “Onaylı Randevu Sistemi’ne” de yer verdi. 

Dizide usta oyuncu Özlem Çakar tarafından canlandırılan Sevilay karakteri, hastane dönüşünde Aliye Uzunatağan'ın oynadığı Sönmez Hanım’la yeni uygulama üzerine konuşu. Bakanlığın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi’nden bahseden Sevilay, şu ifadeleri kullandı: 

"Ablacığım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor.” 

Dizideki bu diyalog herkesin dikkatini çekerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya yönelik bir yorum yaptı. Kızılcık Şerbeti’nde bahsi geçen sahneyi paylaşan Bakan koca, Onaylı Randevu Sistemi sonuçlarının dizilere konu olmaya başladığını kaydederek çözümün her zaman ilgi gördüğünü vurguladı. Teşekkürlerini ileten bBakan Koca, şu paylaşımı yaptı: 

bakan koca