Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,63 -0,05%
EURO
35,19 0,07%
ALTIN
2.435,78 0,01%

Saçları rapunzel gibi uzatan doğal formül! 7 günde 3 cm uzama garantisi veriliyor

İşte kısa sürede saçlarınızın uzamasına yardımcı olan etkili bir formül bulundu! Artık saçlarınız kökten uca hızla uzayacak.

Yayın Tarihi: 28.06.2024 07:07
Güncelleme Tarihi: 28.06.2024 07:07

Saçları rapunzel gibi uzatan doğal formül! 7 günde 3 cm uzama garantisi veriliyor

Saçlarınızı kısa sürede uzatmak için işte size etkili bir formül! Saç yapınıza ve sağlık durumunuza bağlı olarak farklı sonuçlar verebilir. Saç uzatma teknikleri nelerdir? Saç sağlığı için ne yapılmalı? Saç uzatmanın püf noktaları...

HIZLI SAÇ UZATMA

1 HAFTADA 3 CM SAÇ UZATMA HIZLANDIRICI TARİFİ

Hızlı saç uzatma için etkili bir yöntem arıyorsanız, işte size harika bir formül! Saçlarınızın yapısına ve sağlık durumuna bağlı olarak sonuçlar değişebilir. Bazı kullanıcılar için 3 cm uzama sağlarken bazıları için 5 cm'e kadar uzatma görülebilir.

İşte size kısa sürede saç uzatmanızı sağlayacak harika bir tarif...

SAÇ UZATMANIN FFORMÜLÜ

MALZEMELER:

• Cam bir şişe veya cam bardak

• Zeytinyağı (4 yemek kaşığı)

Saçlarınızı hızla uzatmak için bu basit formülü deneyebilirsiniz.

HAZIRLANIŞI:

Cam bir şişe veya bardağa saç derinize yetecek miktarda zeytinyağı ekleyin. Mikrodalgayı çalıştırın ve zeytinyağını yaklaşık 10 saniye ısıtın. (Not: Zeytinyağının aşırı sıcak olmamasına dikkat edin, ılık olması yeterlidir.) Ilıyan zeytinyağını saç diplerinizden başlayarak nazikçe masaj yaparak uygulayın.

Zeytinyağı ile saçlarınıza masaj yaptıktan sonra 3-4 dakika boyunca başınızı öne eğerek kan dolaşımını artırın. Saçlarınızı bir bone ile sarıp 2-3 saat beklettikten sonra zeytinyağlı sabunla yıkayın ve nemlendirici uygulayın. Haftada iki kez uyguladığınızda, saçlarınızın uzama hızı haftada 3 cm'ye kadar çıkabilir.