DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.123.154,88 0,67%

Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kabine Toplantısı başladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı başladı!

Yayın Tarihi: 02.07.2024 17:21
Güncelleme Tarihi: 02.07.2024 17:21

Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kabine Toplantısı başladı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine, toplantısına başladı. Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da Kabine Toplantısı’na katılım gösterdi. Bugün saat 16.00 sularında başlayan toplantıda çeşitli konuların görüşülmesinin ardından Erdoğan’ın bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. 

Kabine Toplantısı’nda hangi konular görüşülecek?

Bugün Kabine Toplantısı’nda enflasyonu kontrol altına almak üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ne ilişkin uygulamalar ele alınıyor olacak. Ayrıca, yeni vergi paketi de yine görüşülecek başlıklar arasında yer alacak. Ayrıca detayların konuşulması adına Mehmet Şimşek bir sunum da yapacak. 

Vergi paketinin yanı sıra Kayseri’de önceki gün yaşanan olaylar da gündeme alınacak. Ayrıca yaşanan olaylara yönelik atılacak adımlar da değerlendirilecek. 

İzmir ve Balıkesir’deki yangınları da ele alacak olan Kabine, orman yangınlarına erken müdahale ve yangınların önlenmesine yönelik önlemleri de masaya yatıracak.

Kabine Toplantısı sonrasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete sesleniş konuşması yaparak gelişmeleri aktarıyor olacak.