DOLAR
34,27 -0,08%
EURO
37,66 -0,1%
ALTIN
2.913,31 0,22%
BITCOIN
2.182.655,87 -1,77%

Recai Kutan'a Vefatından Dolayı Taziye Mesajları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Saadet Partisi'nin kurucusu Recai Kutan için başsağlığı mesajları yayımladı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 14:38

Recai Kutan'a Vefatından Dolayı Taziye Mesajları

Recai Kutan İçin Ailelere Taziye Mesajları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, 94 yaşında hayata veda eden Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için taziye mesajları paylaştı.

Yılmaz Tunç'un Mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Milli Görüş Hareketi'nin öncülerinden, Türk siyasetinin saygıdeğer ismi Kutan'ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum'un Taziye Notu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da Kutan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum." dedi.

Vedat Işıkhan'ın Duyguları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Milli Görüş Hareketi'nin önemli ismi, fikir ve devlet adamı M. Recai Kutan Beyefendi'nin vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." şeklinde konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy'un Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da, "Ülkemiz siyasetinin önemli isimlerinden Recai Kutan'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Ali Yerlikaya'nın Anma Sözleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ömrünü ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına adayan, Türk siyasi hayatının saygın ve mümtaz devlet adamlarından Recai Kutan büyüğümüze Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum." paylaşımında bulundu.

Mahinur Özdemir Göktaş'ın Dilekleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kutan'a Allah'tan rahmet dileyerek, "Ülkemize ve milletimize uzun yıllar boyu ettiği hizmetlerle hafızalarda yer eden değerli büyüğümüzün ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerine yer verdi.