DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.114.640,76 1,07%

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı hakkındaki hakaretleri gündeme oturdu!

Hem maddi hemde manevi tazminat davası açan Nagehan Alçı'ya Rasim Ozan Kütahyalı'nın ettiği küfür ve hakaretler gündem oldu!

Yayın Tarihi: 05.07.2024 10:37
Güncelleme Tarihi: 05.07.2024 10:37

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı hakkındaki hakaretleri gündeme oturdu!

Eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan boşanma gazeteci Nagehan Alçı, hem maddi hem de manevi tazminat davası açarken, evli oldukları süreçte Kütahyalı’nın hakaretleri ortaya çıktı. Mesaj üzerinden çeşitli hakaretlerde bulunan Kütahyalı’nın Alçı’ya “seninle ROK’un kapısı diye fantezi yapıyorlar” gibi çirkin söylemlerde bulunduğu sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Fiziki, ekonomik ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle Rasim Ozan Kütahyalı’ya dava açan Nagehan Alçı’ya edilen hakaretler ortaya çıktı! Evli oldukları süreçte Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya çeşitli hakaretler ettiği ve boşandıktan sonraki süreçte de bu hakaretlerin devam etmesi üzerine Alçı, dava açtı. Davada yapılan soruşturmada ortaya çıkan mesajlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Alçı’yı tehdit ettiği, kendisini polis olarak tanıtarak üçüncü şahıslar hakkında asılsız suçlamalarda bulunduğu görülen ROK’un söylemleri yayımlandı. Hatta öyle ki Kütahyalı’nın Nagehan Alçı adına yüksek limitli kredi kartları çıkarttığı ve bu kartları kötüye kullandığı da öğrenildi. Bunun üzerine Alçı, hem 250 bin liralık manevi tazminat hem de ceza davası açtı. 

rok

Korkunç hakaretlerle dolu mesajlar! 

Davaya konu olan mesajlarda Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya söyledikleri kan dondurdu. “Köpek oldun, köpek gibi hizmetçilik ediyorsun, tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden, salaksın sen, ruhen çirkin bir insansın, bunamış, bunak, onurlu ol gururlu ol” gibi mesajların yanı sıra Kütahyalı’nın aşağıdaki söylemleri büyük tepkilere yol açtı: 

"İbrahim Tatlıses'in kadını mısın, için çürümüş, bunamış, bunak. Öldün sen öldüüünnnn, seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyolar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar." 

Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar’a da küfür etmiş! 

Öte yandan yayımlanan dilekçede 28 Mayıs tarihinde aralarında Nagehan Alçı’nın da yer aldığı birçok gazetecinin yemek davetine yönelik Kütahyalı’nın çeşitli hakaretleri de görüldü. Aktarılanlara göre Kütahyalı’nın hakkında küfür etiği isimler arasında Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar da bulunuyor. 

İşte Kütahyalı’nın ettiği hakaretlerin yer aldığı o dilekçe: 

Rasim ozan Kütahyalı